Oyuncu İclal Aydın'ın annesi hayatını kaybetti!

Oyuncu İclal Aydın'ın annesi hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu İclal Aydın uzun süredir hastalığı nedeniyle tedavi gören annesi Yücel Çoker'in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ünlü oyuncu ve başarılı yazar İclal Aydın'dan kötü haber geldi. Annesini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu sevenlerini oldukça üzdü. Kahramanmaraş depreminin üzüntüsü tüm Türkiye'yi yasa boğarken bir üzücü haber de İclal Aydın'dan geldi. İclal Aydın annesini kaybettiğini açıkladı.

İCLAL AYDIN ANNESİ

Ünlü oyuncu İclal Aydın uzun süredir hastalığı nedeniyle tedavi gören annesi Yücel Çoker'in hayatını kaybettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acılı haberi takipçileri ile paylaşan İclal Aydın ifadelerinde "Acısının son bulduğuna inanmak tesellimiz." dedi.

Annesi Yücel Çoker'e hastalık teşhisi konulduğu günden bu yana verilen destek için teşekkürlerini belirten İclal Aydın acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Üzüntüsünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren İclal Aydın annesinin eski bir fotoğrafını paylaşarak altına "Annemiz Yücel Çoker'i 7 Şubat Salı günü saat 21: 45'te kaybettik. 10 yılı aşan hastalığının son günlerini yoğun bakımda geçirdi." notunu düştü.

ACI HABERİ DUYURDU!

iclal-aydin-annesini-kaybetti-15619214-2740-m.jpg

Paylaşımına duygusal ifadelerle devam eden İclal Aydın "Teşhisin konduğu ilk günden bu geceye dek bize destek olan tüm yakınlarımıza, doktorlarımıza, hemşire, hasta bakıcı ve uzman çalışanlara gönülden teşekkür ederiz. Acısının son bulduğuna inanmak tesellimiz… Bizim için hep böyle güzel, hep böyle genç… Yerin cennet olsun, Allah rahmetiyle kucaklasın…" dedi.