Özge Özpirinççi 37.yaş gününde kurallarını yıktı! Derin sırt ve göğüs dekoltesi "Giymesen de olurmuş" dedirtti!

Özge Özpirinççi 37.yaş gününde kurallarını yıktı! Derin sırt ve göğüs dekoltesi "Giymesen de olurmuş" dedirtti!

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci'nin 37.yaş doğum gününe dekolteli kıyafeti damga vurdu. Göğüslerini boncuklarla örtmeye çalıştı. İçine sütyen giymeyen oyuncu boncuklu kısa büstiyeri ile ağızları açık bıraktı. İşte o fotoğraf…

Oyuncu Özge Özpirinççi yıllardır taviz vermediği tarzını bir anda radikal şekilde değiştirdi. Doğal hali ile dillere dolanan tarzı sıradan hatta bir şarkıcının deyimi ile "Paçoz" bulunan sanatçı büyük bir değişime kapı araladı. Önce ağır ve süslü bulunan makyajı dikkat çekti. Ardından kıyafet tercihi… Dar bir kot pantolon üzerine önü boncuk detaylı, zincirli ve iplerle desteklenmiş büstiyeri ile fark yarattı.

TARZIYLA FARK YARATTI!

Özpirinççinin göğüslerini açıkta bırakan renkli boncuklar sosyal medyada da çok konuşuldu. "Hiç giymese daha iyiymiş" dedirten o tarzı doğum gününe özel tasarlandı. Bütün gece gözler üzerindeydi.

Özpirinçinin partisinde magazin camiasından onlarca isim vardı. Partiden yayınlanan kareler ise bir anda yüzlerce beğeni alırken konuşmaların odağında yer aldı. İlginç olan ise hem giyim tarzı hem de kullandığı makyaj oldu.

Sevgilisininde yer aldığı partide yakınları ile sarmaş dolaş halleri de sosyal medyaya yansıdı. Radikal kararının arkaplanı bilinmezken o cesur kareler akla geçtiğimiz günlerde bir şarkıcının kırıcı açıklamalarını tekrar getirtti.

“PARTİDE KİMLER VARDI?

ozge-ozpirincci-37-yas-gununde-kurallarini-yikti-derin-sirt-ve-gogus-dekoltesi-giymesen-de-olurmus-dedirtti.jpg

Partide Birkan Sokullu, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Çağla Şikel, Berrak Tüzünataç,Umut Evirgen, Ece Sükan, Eda Gülkaynak gibi popüler isimler yer alıyordu. Avukat sevgilisi Nail Gönende gece boyu sevgilisini yalnız bırakmadı.

“KIZCAĞIZA ÜZÜLÜYORUM”

Geçtiğimiz günlerde eski manken olan Esra Balamir televizyon programında açık açık Özpirinççi için “Onu görünce üzülüyorum. Doğal olacağım diye artık sınırlarını zorladı. Bu doğallıktan çıkarak paçozluğa doğru gitmeye başladı. Kızcağızı alıp saçını boyayasım geliyor görünce” gibi bir yorumda bulunmuştu. Bu sözler sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.