Pelin Akil trafikte yaşadığı zor anları anlattı! Anneme küfür etti

Pelin Akil trafikte yaşadığı zor anları anlattı! Anneme küfür etti

Ünlü oyuncu Pelin Akil bugün trafikte yaşadığı zor anları sosyal medya üzerinden paylaştı. Trafikte mendil satan bir çocuğun ona küfür ettiğini açıkladı.

Sosyal medya üzerinden sık sık gün içerisinde yaptıklarını ve anlarını takipçileri ile paylaşan Pelin Akil, yaptığı son paylaşımı ile birlikte trafikte yaşadığı zor anları anlattı. Geçtiğimiz günlerde başına gelen talihsiz olaydan bahseden Pelin Akil, Beşiktaş'ta araç içerisinde tek başınayken mendil satan bir çocuğun ona küfür ederek mendil satmaya çalıştığından bahsetti. İstanbul'da artık dışarı çıkıldığı andan itibaren bu gibi durumlar ile karşılaşıldığından bahseden Akil, son derece üzgün bir şekilde başından geçenlerden bahsetti.

KÜFÜRLER ETTİ!

Yaptığı açıklamada mendil satmak için aracına yaklaşan ve o an yalnız olduğunu belirten Pelin Akil,

“İstanbul artık her şeyi çok zorlaştırıyor. Biraz önce Beşiktaş Stadı'nın orada peçete satan bir çocuk, nasıl satıyor biliyor musunuz? Para versene. İğrenç konuşarak, nasıl küfür ediyor biliyor musunuz? Anneme, babama, sülaleme küfür ederek alsana şunu alsana diye cama vuruyor.

‘Mezara mı götüreceksin lan?’ falan diyor, nakit param yok, olsa da senin gibi konuşan bi çocuğa vermek ne içimden gelir. O kadar üzüldüm ki. Nerede yaşıyoruz, neden böyle bu insanlar.

Telefonu elime aldım polisi arayacağım dedim. 'Ara ara' diyor, o kadar rahat ki. İstersen çağır polisi diyor. İstanbul’da adımını attığın an sokağa, moralin bozulacak yani. Nasıl bu hale geldik, gerçekten üzücü.” şeklinde başından geçenleri anlattı.

Bu duruma oldukça üzülen Akil, artık özellikle de İstanbul'da her dışarı çıkıldığında bu gibi durumların kişilerin başına gelebileceğinden bahsederek son derece üzücü bir durumun içinde olunduğundan bahsetti.

İkizleri ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan ile günlük olarak doğal hallerini sık sık sosyal medyadan paylaşmayı seven Pelin Akil, yaşadığı bu üzücü durumu da sosyal medyadan kendi takipçileri ile paylaştı.