Peş peşe paylaşımlar yaptı! Lucas Torreira sosyal medyayı birbirine kattı!

Peş peşe paylaşımlar yaptı! Lucas Torreira sosyal medyayı birbirine kattı!

Sosyal medyayı karıştıran o paylaşımlar, Galatasaray’da forma giyen Lucas Torreira’nın hesabından gerçekleşti. Oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşadığı iddia edilen futbolcunun, Twitter hesabından yapılan peş peşe paylaşımlar herkesin kafasını karıştırdı.

Galatasaray’da forma giyen Lucas Torreira’nın oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşadığına dair söylentiler, sosyal medyada sıklıkla konuşulmaya devam ediyor. Oldukça sık bir araya gelen iki ismin sevgili oldukları yönündeki iddialar sürerken, Lucas Torreira’dan ve güzel oyuncu Devrim Özkan’dan peş peşe paylaşımlar geldi.

Lucas Torreira tarafından yapılan paylaşımların ardından, Devrim Özkan’ın ünlü futbolcuyu Instagram hesabından takibi bırakması da ortalığı iyice karıştırdı. Güzel oyuncu, Lucas Torreira ile aralarında çıkan aşk iddialarına karşı daha önce bir açıklamada bulunmuş ve bu açıklamayı da Twitter hesabından takipçileri ile paylaşmıştı.

İKİ İSİM MUSLERA’NIN EŞİNİNİN DOĞUM GÜNÜNE BERABER KATILMIŞTI

640xauto-2.webp

Devrim Özkan ile Lucas Torreira arasındaki aşk iddiaları, iki ismin Muslera’nın eşinin doğum gününe beraber katılmaları ile güçlenmişti. Devrim Özkan, Lucas Torreira’nun evinde buluşup yemek yedikleri geceye ait bir fotoğrafı da kendi sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yaşanan bu gelişmeler, iki ismin arasındaki aşk söylentilerini oldukça güçlendirmişti. Lucas Torreira ile çıkan aşk haberlerinin ardından Devrim Özkan şu paylaşımda bulunmuştu; ‘’Hayatımdaki tek şey işimdir ve sadece işimle çok mutluyum. Başkada bir açıklamam yok. Teşekkürler.’’

HESABI ELE GEÇİRİLMİŞ

640xauto-3.webp

Devrim Özkan’ın paylaşımının ardından Lucas Torreira, Twitter hesabından kırık kalp emojisi paylaşmış ve takipçileri, Devrim Özkan ile ayrılıp ayrılmadıklarını sormaya başlamıştı. Bunun üzerinde Lucas Torreira’nın hesabındaki Tweet silinmiş ve yerine ‘I love @_devrimozkan’ tweeti atılmıştı. Oldukça kısa süre içerisinde atılan ve silinen bu tweetlerin ardından kafalar iyice karışmışken, Lucas Torreira’ın Twitter hesabının ele geçirildiği ve sonrasında geri alındığı açıklandı.