Pınar Altuğ çileden çıktı! Eşini kullananlardan hesabını sordu! “Kendini bilmez birileri”

Pınar Altuğ çileden çıktı! Eşini kullananlardan hesabını sordu! “Kendini bilmez birileri”

Pınar Altuğ’un başı bu kez sahte hesaplarla dertte. Twitter üzerinden kendi ve eşi adına sürekli sahte hesap açanlara artık bir dur diyen Altuğ, adına hesap açanları tek tek ifşalayarak dava açacağını duyurdu.

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ sahte hesaplara savaş açtı. Twitter hesabı üzerinden açılan tüm hesapları Instagram sayfasından paylaştığında her şeyi ortaya çıktı.

2008 yılında evlenen Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti şimdilerde tek kızları ile mutlu bir hayat sürüyor. Geçtiğimiz yıl yaşadıkları sahte Instagram hesabı olayı bu kez Twitter'da yeniden gündeme geldi. Yağmur Atacan kendi adına sahte hesaplar açıldığını ifade ederek bunu yapan kişilere karşı tepkide bulundu. Öyle çok çileden çıktı ki yazılanları okudukça kendilerini tutamadı.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

benim-kullanici-adimda-g-yoktur-arkadaslar.png

Pınar Altuğ, yıllar önce kendisinin yaşadığı bu olayı şimdi eşi tarafından yaşıyor. Eşi Yağmur Atacan üzerinden açılan sahte hesapların ardı arkası kesilmiyor. Pınar Altuğ İnstagram hesabı üzerinden eşi üzerine açılmış sahte hesapları paylaşarak şu yorumda bulundu:

“Bu tip hesaplardan gelen mesajlara aldırış etmeyin. Dünkü kişi bu sefer bu hesabı açıp Yağmur’un gerçek hesabını rapor ettirmeye çalışıyor. Yağmurun tek ve geçerli hesabı budur linklere tıklamayın” dedi.

“KAFAYI TAKTI”

Ardından Yağmur Atacan kendi sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine yönelik:

“Benim kullanıcı adımda G yoktur arkadaşlar. Hesaplarınızı kaptırmayın dikkat edin. Kafayı taktı bana” dedi.

“YOK ÖYLE… HESABINI VERECEKSİNİZ”

Pınar Altuğ adına açılan sahte hesaplarda aldı başını gidiyor. 1.6 milyon takipçisi bulunan Pınar Altuğ kendisi adına açılmış ve sürekli tweet atılan bir hesabı paylaşarak ifşaladı . Sonunda dayanamadı ve mahkemeye vereceğini ifade etti. Pınar Altuğ sahte Twitter hesabını kendi Instagram hesabı üzerinden paylaşarak ifşaladı ve şu sözleri kullandı:

“Benim böyle bir hesabım yok ama kendini bilmez birileri kafasına göre benim ismimle hesap açıp istediği gibi yazıyor. Başka kendini bilmezler de buna yorum yapıyor. Şimdi hukuk yoluyla hesaplaşma vaktidir. Yok öyle kafana göre davranmak. Hesabını vereceksiniz” dedi.