Renault herkesi araba sahibi yapacak kampanyayı duyurdu! Aylık 4.500 TL taksitle sıfır Clio fırsatı

Renault herkesi araba sahibi yapacak kampanyayı duyurdu! Aylık 4.500 TL taksitle sıfır Clio fırsatı

Sıfır araba markaları düşen satışlarını yükseltmek için yeni kampanyalarını açıklamaya devam ederken Renault aylık 4.500 TL taksitle sıfır araç satışına başladı.

Yükselen araç fiyatları nedeni ile vatandaşın araba sahibi olması zorlaşırken araba sahibi olmak istiyorum diyenler dahi beklemede kalmak zorunda kalmıştı. Araç fiyatlarının rekor seviyeye ulaşması ile vatandaş kendi birikimi ile araba sahibi olma imkanını yitirirken yükselen taşıt kredisi faiz oranları da kredi çekerek araba satın almak isteyenleri bu fikirden uzaklaştırmıştı.

Hem nakit hem de kredi sıkıntısı yaşayan vatandaşlar zorunlu olarak araç alımlarını ertelerken bu da araba markalarının sıfır araç satışlarını düşürmüştü. Yaşanan düşüş nedeni ile sıfır araba markaları yeni fırsatlarını peş peşe açıklamaya başlarken bu markalardan biri de Renault oldu. Renault araç kredisi desteği ile sıfır araç satışına başladı.

RENAULT OCAK 2023 KAMPANYASI! TAKSİTLE SIFIR ARABA SATIYORLAR

Türkiye'nin en çok satan sıfır araçları arasına adını yazdıran Renault Ocak ayına özel yeni fırsat kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklama kapsamında "Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, tüm Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 50.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 4.509 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır" denilerek peşinat ödemesi yapılacağı belirtildi.

RENAULT CLİO OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ! EN UCUZ CLİO KAÇ TL?

2023 model sıfır araçlar henüz stoklara girmezken 2022 model Renault Clio modeli için ise merak edilen Ocak ayı fiyatı açıklandı. Ocak ayına özel olarak sadece Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg donanım paketi satış listesine yerini aldı.

2023-cilo.jpg

Yayımlanan liste kapsamında Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg donanım paketi satış fiyatı 526 bin TL olarak ilan edildi. Söz konusu fiyat ve kredi desteği 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olacak.