Ronaldo’dan büyük yardım! Yıldız isim eleştirilere sessiz kalmadı!

Ronaldo’dan büyük yardım! Yıldız isim eleştirilere sessiz kalmadı!

Ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş depremlerinin ardından dünyanın birçok ülkesinden yardımlar gelmeye başladı. Birçok ünlü isim ise, taziyelerini bildiren mesajlar yayınladı. Cristiano Ronaldo’ dan herhangi bir mesaj gelmemesi, eleştirilere neden oldu.

6 Şubat günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, on bir ilde etkili oldu. Ülkemizde meydana gelen depremler, on bir ilimizin yanı sıra, Suriye’yi de etkiledi. Yaşanan depremlerin ardından birçok ülkeden insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekipleri ülkemize geldi.

Yapılan yardımların yanı sıra, dünyaca ünlü birçok isim sosyal yardım kampanyalarına destek verdi ve meydana gelen iki büyük deprem nedeni ile zor günler geçirmeye başlayan depremzedelere mesajlarını iletirken bir yandan da depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için taziyelerini iletti.

RONALDO SESSİZLİĞİNİ BOZDU

63e330b5133cee103f08d171.jpg

En son Suudi Arabistan’nın Al Nassr takımına transfer olan Portekizli yıldız isim Cristiano Ronaldo, ülkemizde meydana gelen depremlerden sonra sessiz kalmış ve yaşananlara dair herhangi bir paylaşımda bulunmamıştı. Cristiano Ronaldo’nun depremlere karşı sessiz kalması ise, birçok kişi tarafından eleştirilmişti. Ülkemizde de birçok sevene sahip olan Cristiano Ronaldo’nun Daily Mail’de yer alan habere göre, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası oluşan tablodan çok etkilendiği ve depremden etkilenen vatandaşlar için bir yardım uçağı gönderdiği bildirildi. Aynı zamanda Cristiano Ronaldo'nun, depremzedeler için çadır, yiyecek paketleri, yastık, battaniye, bebek maması, süt ve tıbbi malzemeler için de bağış yaptığı öne sürüldü.

MESSİ 3.5 MİLYON EURO BAĞIŞLAMIŞTI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından düzenlenen yardım gecesinde, spor camiasının birçok kişi bağışlar gerçekleştirmişti. Sevilen isimlerinden olan Arjantinli Lionel Messi ise, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamalara yer vermişti; ‘’Türkiye ve Suriye’de binlerce çocuk ve aileleri bu üzücü depremden etkilendi. kalbim onlarla birlikte.’’ Lionel Messi aynı zamanda, depremden zarar gören çocuklar ve aileleri için de UNICEF aracılığı ile 3.5 milyon euro bağış yaptığını açıklamıştı.