Sadi ve Songül’den erken veda! Gelsin Hayat Bildiği Gibi final tarihi açıklandı!

Sadi ve Songül’den erken veda! Gelsin Hayat Bildiği Gibi final tarihi açıklandı!

Her hafta reyting rekorları kıran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizesi erken vedaya hazırlanıyor. Dizi yapımcıları ikinci bir sezon olmadan final yapacağını açıkladı. Büyük finale adım adım işte o tarih…

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi final kararı aldı. En çok izlenen diziler listesinde olmasına rağmen bu değişikliğinin sebebi anlaşılamadı. İlk günden beri sevilerek takip edilen Gani Müjde’nin kaleme aldığı dram ve gençlik temalı dizide yaklaşan final için tarih verildi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi herhangi bir aksilik yaşanmadığı müddetçe 1 Haziran Perşembe günü finalini gerçekleştirecek. Başrollerinde Devrim Özkan ve Ertan Saban’ın yer aldığı sevilerek takip edilen dizi henüz ilk sezonu ile finale ulaşacak. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ilk kez gösterime giren ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan dizi için merak edilen bir başka konu hangi sayıda finale erişeceği oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 34.yeni fragmanı ile yeniden gönülleri fethetti. Fragmanda Sadi ve Songül'ün aşkı yeniden dolu dizgin ekrana yansıtıldı. Filmin finale gireceği 1 Haziran itibariyle ortalama 40.bölümlere denk gelmesi bekleniyor. Finale doğru her şey açığa çıkacak mı? seyircileri başka ne sürprizler bekliyor? bilinmiyor… Fakat final kararının duyurulması hayranlarını üzmüş gözüküyor.

DİZİNİN BAŞROL KARAKTER ŞEMASI

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yaşanan tüm olaylar 3 farklı ana karakter üzerinden yardımcı karakterlerle sürdürülüyor. Sadi Payaslı, Derya Yılmaz ve Songül Acarerk.

Dizideki rolleri Sadi Payaslı'yı Ertan Saban canlandırıyor. Dizide bir mafya babasının yerine oynuyor.

Derya Yılmaz karakterini Özge Özberk canlandırıyor ve Sadi'nin ilk aşkı pozisyonunda hemşirelik yapan biridir.

Songül Acarek rolünü Devrim Özkan canlandırıyor. Organize şubede komiser olarak çalışıyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 33.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

sadi-ve-songulden-erken-veda-gelsin-hayat-bildigi-gibi-final-tarihi-aciklandi-2.jpg

Her hafta Show TV’de 145 dakika süren dizi son olarak 33.bölümü ile ekranlara geldi. Sadi Songül'den sır gibi saklamak olduğu gizli görevine sadık kalabilmek için büyük bir çaba göstermişti. Burada amaç organize şubedeki servete ulaşabilmekti.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 34.YENİ FRAGMANI

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34.yeni bölümünün ikinci fragmanı paylaşıldı. Sadi ve Taylan'ın karşı karşıya geldiği o anlar tanıtım fragmanında büyük olay oldu. Fragmanda özellikle Kıvanç'ın Asuman'ı aradığı ve “Mert'in babası Sadi mi? diye sorduğu o anlar seyirciyi de şaşkınlığa uğrattı.