Sağlık bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları ve isim listesi 2022

Sağlık bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları ve isim listesi 2022

Sağlık Bakanlığı işçi kura alımı çekilişi 28 Aralık 2022 Çarşamba saat 09.00'da başladı. 11 bin 317 işçi alımı isim listesi Youtube canlı yayını ile belli olmaya başladı. İşte Sağlık bakanlığı işçi kura alımı sonuçları sorgulama sayfası.

2022 yılının son günlerinde on binlerce vatandaşın iş sahibi olmasını sağlayacak İŞKUR aracılığı ile Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları ve isim listesi il il netleşmeye başladı. Sabah 09.00'da başlayıp 18:00'a kadar devam edecek olan Sağlık bakanlığı işçi alımı kura çekimi Youtube üzerinde canlı olarak yayınlanmakta. 28 Aralık 2022 tarihli Sağlık Bakanlığı işçi alımı İŞKUR kura çekimi plaka koduna göre 39 ilimizde başvuru yapan adaylar arasından kesin isim listesi belli oldu.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 11 bin 317 işçi alımı için kura çekimleri bugün başladı. Saat 10.00-18.00 arasında gerçekleşen kura sonuçları Bakanlığın resmi adresinden duyurulacak. İllere ve mesleklere göre ilan edilen boş kadro sayısı kadar asıl ve yedek aday için yerleştirme işlemi yarın (29 Aralık) da devam edecek. Sağlık Bakanlığı işçi alımı canlı kura çekimini kaçıran adaylar sonuçların ve nihai isim listesinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Sağlık Bakanlığı kura sonuçlarını ve isim listesini ne zaman açıklayacak?

Sağlık Bakanlığı işçi kura alımı çekimi sonuçları sorgulama ve isim listesi sayfası Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ile sorgulanıyor.

63ac3cfc7674f2e3f1f62f9f.jpg

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama sayfasına neden girilmiyor?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden açıklanacak. Sağlık Bakanlığı sistemine giriş yapmaya çalışan başvuru sahipleri, sorgulama sayfasının hata verdiğini gördü. Peki, iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresi neden açılmıyor? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sayfasına neden girilmiyor?

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, kura sonuçlarının saat 22:00'den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edileceği duyuruldu.

Kura sonuçları henüz yayımlanmadığı için sisteme giriş yapılamıyor.

Saat 22.00'den sona sistem aktif olacak.

Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 daimi işçi alımı için kura sürecini başlattı. Bakanlık tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda işçi alımı için kura çekimi bugün başladı ve yarın da devam edecek. Canlı kura çekimini kaçıran adaylar, işçi alımı kura çekimi sonuçlarını ve isim listesini 28 Aralık tarihinde bakanlığın resmi adresinden öğrenebilecek.

Sağlık Bakanlığı İşçi Çekiliş Kura Sonuçları ve İsim Listesi

İl il Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi (silahsız), destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, elektrikçi, boyacı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar sistem kurulum, bakım, onarım ve arıza giderme elemanı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı kura çekiliş sonuçları isim listesi.

Kura sonuçları Sağlık Bakanlığı'nın resmi personel web sitesi https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinden duyurulacak. Bu adresten kurada çıkan tüm isimler öğrenilebilecek. Aşağıdaki linke tıkladıktan sonra Sağlık Bakanlığı kura sonuçları hakkında bilgi alabilir ve T.C. kimlik numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz.

İşkur aracılığı ile Sağlık Bakanlığı farklı illerde ve meslek gruplarında 11 bin 317 sürekli işçi kura alımı çekilişi devam etmektedir. Sonuçlar ve isim listesi açıklandığı anda haberimizde yer alacaktır.

Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır.

28 Aralık 2022 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. (Kura çekilişi saat 10:00’da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

29 Aralık 2022 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:00’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)