Şahsiyet dizisinin "Nazif'i" Recep Sarı vefat etti? Vefat sebebi neydi?

Şahsiyet dizisinin "Nazif'i" Recep Sarı vefat etti? Vefat sebebi neydi?

Sanat camiası yine bir vefat haberi ile yıkıldı. Şahsiyet dizisinde rol alan Nazif karakterine can veren dizi ve film projeleri ile ön plana çıkan Recep Sarı hayata gözlerini yumdu.

Oyuncunun vefat ettiği haberini Zafer Algöz verdi. Peki Recep sarı kimdir ve neden vefat etti?

Recep Sarının ve vefat haberi sanat dünyasında geniş yankı uyandırdı. Haberi Zafer Algöz sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle paylaştı:

“Sevgili sınıf arkadaşım ve oyuncu Recep Sarı az önce vefat etmiştir. Başımız sağ olsun.”

Acı haber alındıktan sonra oyuncunun kim olduğunu dair araştırmalar başladı. Aslında Sarı, Türk dizi ve film dünyasında ön plana çıkan bir isimdi.

1963 doğumlu olan Recep Sarı Ankara devlet konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Aynı yıl içerisinde stajyerliğe başlamış olan Sarı, İzmir'e giderek burada kariyerini sürdürmüştür. Ardından yeniden kendi memleketi olan Ankara'ya tayin edilmiş ve burada devlet tiyatrosunda görev almıştır. İlk kez kendine ait oyununu 2004 yılında yazan Sarı, Foça'da geçen ve 2008 yapımı Dalgakıran isimli bir dizinin senaryosunu da üstlenmiştir.

OYUNCULUK KARİYERİ

Senaristliği ile uzun bir dönem ön plana çıkan tiyatro oyuncusu bir süre sonra popüler dizilerde rol almaya başlamıştır. Filmlerde de boy göstermiştir. Bir dönemin popüler dizileri arasında kabul edilen; Yeşil Deniz, Çocuklar Duymasın, Bir Aşk Uğruna, Şahsiyet, Ne Seninle Ne Sensiz ve Beni Affet yapımlarında yer almıştır. Yalancı ve Zincir Bozan isimli iki ayrı filmde yer alan Sarı, son olarak Şahsiyet dizisinde rol almış ve televizyonu bırakmıştı.

RECEP SARI NEDEN VEFAT ETTİ?

sahsiyet-dizisinin-nazifi-recep-sari-vefat-etti-vefat-sebebi-neydi-2.jpg

60 yaşında olmasına rağmen vefat eden oyuncunun bu haberini yakın arkadaşa Zafer Algöz paylaştı. Pek çok kişi ona başsağlığı diledi. Ölüm sebebinin arka planında anormal bir durum olmadığı da ifade edildi.

Zafer Algöz tarafından yapılan paylaşımda şu sözlere yer verildi: “Sevgili arkadaşım Recep Sarı az önce vefat etmiştir. Başımız sağolsun mekanı cennet olsun.”

Ardından Zafer algöz @devtiyatro etiketi ile oyuncunun resmini de paylaşmayı ihmal etmedi.