Sanatçı Orhan Aydın'ın zor anları! Kızının cenazesini özel aracıyla Adana'ya götürdü!

Sanatçı Orhan Aydın'ın zor anları! Kızının cenazesini özel aracıyla Adana'ya götürdü!

Acılı baba Orhan Aydın kızının cenazesini Adaya götürmek için özel aracı ile geldi. Orhan Aydın'ın zorlu anları kameralara yansıdı.

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen iki büyük depremden 10 il derinden etkilenirken birçok kişi hayatını kaybetti Depremde enkaz altında Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'ın depreme annesi Devrimci Parti Genel Başkanı Elif Torun Öneren ile birlikte Hatay'da yakalanan kızı Eylem Şafak Aydın kaldı. Enkaz altından 36. saate çıkarılan Eylem Şafak Aydın'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

EYLEM ŞAFAK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ!

Acılı baba Orhan Aydın kızının cenazesini Adaya götürmek için özel aracı ile geldi. Orhan Aydın'ın zorlu anları kameralara yansıdı. Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden birisi de Hatay olurken Orhan Aydın Hatay'da enkaz altında kalan kızı ve eski eşine ulaşabilmek için sosyal medya hesabından yardım istemişti. Enkaz altında kızı Eylem Şafak Aydın ve eski eşi Devrimci Parti Genel Başkanı Elif Torun Öneren'in kaldığı enkazdan kötü haber geldi.

sanatci-orhan-aydin-enkaz-altindan-cikarilan-15626898-1606-m.jpg

Hatay'da meydana gelen yıkımda enkaz altında kalan Orhan Aydın'ın kızı Eylem Şafak Aydın enkaz altında yardım beklerken hayatını kaybetti. 36 saat süren çalışmaların ardından Eylem Şafak Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Orhan Aydın'ın Hatay'da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın'ın hayatını kaybettiğini duyururken açıklamasında "Orhan Aydın'a güzel bir haber veremedik. Çok üzgünüm.36 saat kesintisiz süren çalışma sonrası değerli kızı Eylem Şafak Aydın enkazdan çıkarıldı. Başımız sağ olsun" dedi.

ACILI BABA CENAZEYİ ALDI!

Kızının cenazesini özel araç ile Hatay'dan Adana'ya getiren Orhan Aydın'ı Adana'da Adana'da CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin karşıladı.

sanatci-orhan-aydin-enkaz-altindan-cikarilan-15626898-8458-m.jpgsanatci-orhan-aydin-enkaz-altindan-cikarilan-15626898-3054-m.jpgsanatci-orhan-aydin-enkaz-altindan-cikarilan-15626898-8314-m.jpg