Sarıyer'de Vahşet! Taksici Yaşar Yanıkyürek Gasp Edildikten Sonra Bıçaklanarak Öldürüldü, Zanlı Yakalandı!

Sarıyer'de Vahşet! Taksici Yaşar Yanıkyürek Gasp Edildikten Sonra Bıçaklanarak Öldürüldü, Zanlı Yakalandı!

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde taksici Yaşar Yanıkyürek, müşteri gibi bindiği kişiler tarafından gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü. Vahşet olayda cinayeti işleyen zanlı yakalandı.

Sarıyer'de dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, 34 TFY 89 plakalı ticari takside bulunan Yaşar Yanıkyürek, müşteri gibi bindiği kişiler tarafından gasp edildi. Gaspçılar, Yanıkyürek'i defalarca bıçakladıktan sonra aracını gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Yol kenarına atılan Yanıkyürek'in cansız bedenini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yanıkyürek'in hayatını kaybettiğini teyit etti.

istanbul-sariyerde-oldurulen-taksicinin-goruntusu.jpg

Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemelerde Yanıkyürek'in aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Ekipler, cinayeti işleyen zanlının kaçış istikametini de tespit etti.

Maslak Mahallesi Büyükdere Caddesi'nde yapılan aramada, gasbedilen taksi ve cinayette kullanıldığı değerlendirilen kesici alet bulundu. Şüpheli Y.B.G. isimli İran uyruklu şahıs da olay yerinde yakalandı.

Emniyette sorgulanan Y.B.G.'nin cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.