Sektörün en çok kazanan oyuncusu çıtayı yükseltti! Hollywood'un en zengin çifti olmaya aday gösterildi! İşin sırrı…

Sektörün en çok kazanan oyuncusu çıtayı yükseltti! Hollywood'un en zengin çifti olmaya aday gösterildi! İşin sırrı…

Hollywood'un sevilen yüzüğü Ryan Reynolds 2012'de yaptığı evlilik sonrası servetine servet kattı. Milyon dolarlık anlaşmaları ile Hollywood'un zengin çiftleri arasına girmeyi başardı. Ryan Reynolds, Blake Lively evliliği ve başarı öyküsü haberimizde…

Kanadalı aktör Ryan Reynolds Amerikalı oyuncu eşi Blake Lively ile 11 yıldır mutlu bir evlilik yaşıyor. Reynolds 46 yaşında eşi Blake Lively ise 35 yaşında çiftin 4 çocuğu bulunuyor. İkisi 2012 yılında evlendikten sonra yaptığı girişimler ticari hamleleri doğrultusunda yeni bir servete ulaştığı biliniyor. Açıklanan rakamlara göre çiftin 300 milyon dolarlık servetleri bulunuyor. Her geçen gün bu daha da artıyor. Türk lirasına çevrildiğinde bu rakam 5.7 milyar TL'ye denk geliyor.

SERVETİ NASIL ELDE ETTİ?

sektorun-en-cok-kazanan-oyuncusu-citayi-yukseltti-hollywoodun-en-zengin-cifti-olmaya-aday-gosterildi-isin-sirri-2.jpg

Reynolds’ın başarısının arka planında aktörün ticari faaliyetlerdeki üstün zekasının yanı sıra başarılı iş anlaşmalarıda yer alıyor. Film sektöründe en çok parayı alan oyuncu olarak bilinen Reynolds, özellikle başrol oyuncusu olarak yer aldığı Deadpool serisi ile servetini ikiye katladı.

Elde edilen bilgilere göre popüler filmin başrol oyuncusu Reynolds her bölüm için alt limit olarak 20 milyon dolar alıyor. Ancak onun bunca servet elde etmesi ve Hollywood'un gözde ailesi haline gelmesindeki etken telekomünikasyon şirketiydi. Kazandığı paralarla çift kendilerine ait telekomünikasyon şirketi olan Mint Mobile'yi kurdu. Ardından içecek markası Avicion Amerikan için büyük bir hisse ayırdı.

HİSSE SATIŞLARI SERVETİNİ KATLADI!

Telekomünikasyon şirketinin aylık verisine bakıldığında 1,35 milyar dolar aldığı tespit edildi. Bu da dolaylı yoldan aktörün en azından 270 milyon dolar kazanması anlamına geliyor. Reynolds hissesinin bulunduğu ve markanın yüzü olarak da reklamlarında boy gösterdiği Avicion Amerikan firması 2020 yılında Diego şirketi aracılığı ile yaklaşık 610 milyon dolara satın alınmıştı. Bu hamle sonrası satıştan Reynolds 67 milyon dolar kazanca sahip oldu. Bu ödeme 10 yıl boyunca devam edecek. Bu da tahmini olarak 55 milyon dolar elde etmesi anlamına geliyor.

SIRRINI AÇIKLADI!

Reynolds “Sürekli olarak bir şeyleri pazarlamak hoşuma gidiyor ve bunu seviyorum” diyor. Aynı zamanda bir film şirketinin pazarlama ajansını da işleten Reynolds, flört uygulamalarının yönetim kurulunda da başı çekiyor.