Semih Saygıner, Avrupa Yakası "Fatoş"a gönlünü kaptırdı! "Biz birbirimiz için yaratılmışız!"

Semih Saygıner, Avrupa Yakası "Fatoş"a gönlünü kaptırdı! "Biz birbirimiz için yaratılmışız!"

Ünlü ismin fenomen haline gelen dizi Avrupa yakasındaki Fatoş karakterini canlandıran Şenay Gürler ile uzun süredir ilişkisi olduğu ortaya çıktı. İşte o paylaşım ile ortaya çıkan aşkları…

Dünyaca ünlü bilardo şampiyonu Semih Saygıner'in ortaya çıkan son fotoğraflarında ilginç bir detay keşfedildi.

Popülerliğini günümüzde de koruyan 2000'li yıllara damga vuran Avrupa Yakası dizisinde Fatoş karakteri ile hafızalarda yer edinen Şenay Gürler kısa süre önce bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara sanat camiasından da onlarca yorum ve beğeni geldi. Ardından aslında hiç akla gelmeyecek iki kişinin uzun süredir birlikteliği olduğu fark edildi. Şenay Gürler kendisi gibi ünlü olan bilardocu Semih Saygıner ile sevgiliymiş.

Güzelliği kadar aşk yaşantısı ile de ön plana çıkan Şenay Gürler sevgilisine olan aşkını haykırmaktan utanmıyor. Pek çok kişinin yakından tanıdığı fakat onunla ilişkisi olduğunu bilmediği Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner ile düzeyli bir ilişkiye devam ediyor. İkilinin 9 yıldır birlikte olduğu öğrenildi fakat resmiyette bir evlilikleri bulunmuyor.

“BİRBİRİMİZ İÇİN YARATILMIŞIZ!”

semih-sayginer-avrupa-yakasi-fatosa-gonlunu-kaptirdi-biz-birbirimiz-icin-yaratilmisiz.png

Bir davette görüntülenen Semih Saygıner ve Şenay Gürler çifti ile röportaj yapılmıştı. O röportajda çift: “Birbirimiz için yaratılmışız” yorumunda bulunmuştu. İkilinin her an mutlu ve neşeli pozları gerçekten de uyumlu oluşları gözlerden kaçmıyor. Şenay Gürler'in Duygu isminde bir kızı var. Semih Saygınerle olan ilişkisini ise gözlerden ırak yaşıyor. Bu nedenle çok fazla çiftin birlikte olduğu fotoğrafları görebilmek mümkün olmuyor.

AŞKA GELDİLER!

İkilinin ilişkilerinin ortaya çıktığı daha doğrusu böyle bir ilişkinin var olduğunu fark edilmesi ise Şenay Gürler'in yaptığı paylaşımla anlaşıldı. 9 yıl önce tanışmış olan çift aşklarını sosyal medyada tazeledi. Şenay Gürler yaptığı o paylaşımda:

“9 yılı bitirdik aşkla, birliktelik sevgiyle aşkım” notunu düştü. O kareler 10 bini aşkın kişi tarafından beğenilirken sanat camiasında yeri olan popüler isimler tarafından da yorum yağmuruna tutuldu. Şenay Gürler'in yaptığı paylaşıma eşi: “Aşkıımmm” cevabını vererek etiketledi.