Sempatik profesörün papyon sırrı hayatının aşkında gizliymiş! Prof.Dr.Celal Şengör'den samimi itiraflar…

Sempatik profesörün papyon sırrı hayatının aşkında gizliymiş! Prof.Dr.Celal Şengör'den samimi itiraflar…

Sosyal medyada adından sıklıkla söz ettiren özellikle deprem döneminde verdiği bilgiler ile halkı bilinçlendirmeye çağıran Profesör Doktor Celal Şengör hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Prof. Dr. Celal Şengör, katıldığı programlarda daha çok samimi, sempatik tavırlarıyla ön plana çıkıyor. Bilgili, deneyimli ve 68 yaşında olan Türk yer bilimci, akademisyen Profesör Doktor Celal Şengör açıklamaları ile sosyal medyada gençlere öncü oluyor. YouTube üzerinden düzenlenen bir programda oldukça samimi ve renkli itiraflarda bulundu. O anlar kaydı alındı ve sosyal medyada paylaşıldı.

ŞIK PAPYONLARIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ!

sempatik-profesorun-papyon-sirri-hayatinin-askinda-gizliymis-prof-dr-celal-sengorden-samimi-itiraflar.png

Şengör, bilinenin aksine gömlek ve ceketi hiçbir zaman üzerinden düşürmese de kravat yerine papyon kullanmayı tercih ediyor. Her programında renkli ve şık papyonları ön plana çıkarken farklı, denenmemiş ve kimsenin kullanmadığı bu aksesuarın arka planında bir sebep olduğu anlaşıldı. Şengör papyonla ilkokulda tanıştığını söyledi. Onun sürekli olarak kullanmaya başlaması ve hayatının bir parçası haline gelmesinde eşinin büyük bir payı vardı.

İŞTE O İTİRAF…

Şengör konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Papyonu sürekli takmam Oya ile evlendikten sonra başladı. Oldukça renkli ve güzel kravatların vardı fakat Oya her yemeğe geldiğimizde kravatın menü haline geliyor, diyordu. Kravatı yıkamak gömleği yıkamaktan daha zor, diyerek şikayet ediyordu. Ben de onu kırmayarak papyon takmaya başladım” dedi.

HANGİ RENKLERİ TERCİH EDİYORDU?

Şengör'e “Hangi papyonu daha çok seviyorsun?” diye soruldu. Genellikle yeşil, sarı ve kahverengi tonları tabiat tonlarında yakın olduğu için hoşuma gidiyor. Mavi olanları da sevmekteyim, dedi.

Profesör Şengör ile yapılan konuşma tam 24 Mart tarihine denk getirilmişti. Doğum gününü kutladığı bir dönemde ona papyon hediye edildi. Kutudan mavi papyon çıktı. Doğum günü hediyesini çok beğenen Şengör’ün papyonu gördüğündeki sevinci kameralara yansıdı. Ardından bu samimi itirafları ve görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.