Serdar Ortaç’ın Acı Günü! Haberi Ünlü Sanatçı Duyurdu!

Serdar Ortaç’ın Acı Günü! Haberi Ünlü Sanatçı Duyurdu!

Serdar Ortaç’ın kardeşi Serkan Ortaç uzun süredir H1N1 virüsü nedeni ile tedavi görüyordu. Son olarak Menajerimi Ara dizi ile ekranlara gelen Serdar Ortaç’tan üzücü haber geldi.

Her yaza damga vuran şarkıları ve sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın kardeşi Serkan Ortaç, uzun süredir H1N1 virüsü nedeni ile tedavi görüyordu. Serdar Ortaç, son dönemlerde en son Menajerimi Ara isimli ekranların sevilen dizisinde rol almış ve dizide depresyona giren bir şarkıcıyı canlandırmıştı.

Söz yazarı ve şarkıcı olan Serdar Ortaç, son olarak H1N1 virüsü neden ile tedavi gören kardeşi Serkan Ortaç ile ilgili paylaşımı ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcının kardeşi, H1N1 virüsüne yenik düştü ve hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl teşhisi koyulan H1N1 virüsü nedeni ile hayatını kaybeden Serkan Ortaç’ın üzücü haberi, Serdar Ortaç tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu.

KENDİSİ DE MS HASTASI

640xauto-1.webp

Serdar Ortaç’ta uzun yıllardır bilindiği gibi MS hastalığı ile mücadele ediyor. Serdar Ortaç’ın erkek kardeşi Serkan Ortaç’ta ise, geçtiğimiz yıl H1N1 virüsü tespit edilmiş ve tedavi süreci başlatılmıştı. Serkan Ortaç’a ait acı haber, Serdar Ortaç’ın paylaşımı ile duyuruldu. Ünlü şarkıcı ve söz yazarı olan Serdar Ortaç sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; ‘’Kardeşim Serkan Ortaç vefat etmiştir. Cenazesi yarın 12 Mart Pazar günü öğle namazına takiben Suadiye Camii’nde kılınıp Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir.’’

BÜNYESİNE AĞIR GELMİŞ

Serdar Ortaç daha önce kardeşinin sağlık durumuna dair şu açıklamalarda bulunmuştu; ‘’Virüsü buldular. H1N1’miş kardeşim. Bebeklerde bile olabiliyormuş, bunun bünyesine daha ağır gelmiş. Tedavisi 7-8 gün sürecek. Ayağa kalkacağını umuyorum. 10 günde olur, iki ay da olur diyorlar.’’