Şeyma Subaşı evleniyor! Gelinlik fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu! İşte o fotoğraflar...

Şeyma Subaşı evleniyor! Gelinlik fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu! İşte o fotoğraflar...

Şeyma Subaşı bir kaç yıldır birliktelik yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünya evine girecek. Subaşı evlilik hazırlıklarına dair görüntüleri ve parti fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde özel hayatı ile ilgili olan görüntüler için sosyal medya platformu olan instagram için abonelik ücreti alacağını duyuran Subaşı sosyal medyayı adeta salladı.

640xauto-2.webp

Şeyma Subaşı evleniyor! Gelinlik fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu! İşte o fotoğraflar...- Uzun yıllardır bir ayrılıp bir barışan ve magazin haberlerinin başında olunan ilişkileri ile bilinen Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikte evlilik hazırlığı yaptığını duyuran Subaşı'nın fotoğrafları çok konuşuldu.

Türkiye'de Acun Medya ve TV 8 'in sahibi medya patronu Acun Ilıcalı ile 2013 yılında evlenen Şeyma Subaşı 2018 yılında Ilıcalı ile boşanmasının ardından bir çok ilişki ile gündeme gelmişti. Subaşı'nın sosyal medyadaki fotoğraf ve videoları ile kendinden söz ettirmesi ile magazin gündeminin başında yer alıyordu.640xauto-3.webp

Bir kaç yıldır beraberlik yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünya evine gireceğini açııklayan Subaşı'ndan evlilik hazırlığı fotoğrafları geldi. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Mısırlı iş insanı Meedo ile evlilik hazırlığı içerisinde olan Şeyma Subaşı, bekarlığa veda partisi düzenledi.

Türkiye'de evlenmeyeceğini söyleyen Şeyma Subaşı'nın nerede evleneceği merak konusu olmuştu. Şeyma Subaşı bugün, Instagram hesabından duvak taktığı fotoğraflar paylaştı. Subaşı paylaşımını, "Bekarlığa veda day 2" başlığıyla yayınladı.640xauto-4.webp​​​​​​​

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Subaşı'nın paylaşımlarına adeta yorum yağdı. Instagramda 2.9 milyon takipçisi bulunan ünlü isme birçok takipçi olumsuz yorum yaptı. O yorumlardan bazıları ise, "Her iki senede bir başka bir zenginle evlenen milli gururumuz", "Niye kendine bunu yapmışsın ki artan perdeyi sarmış gibisin", O ne gı Kezban gibi" şeklindeydi.

Bir kesim de, "Çok güzelsin ve kendi hayatını yaşadığın için tebrikler", "Bu defa çok güzel oldun", "Mutluluklar canım Şeymammm" yorumları yaptı.