SGK Uzmanı Özgür Erdursun EYT'lilerin ilk maaşlarını ne zaman alacaklarını açıkladı

SGK Uzmanı Özgür Erdursun EYT'lilerin ilk maaşlarını ne zaman alacaklarını açıkladı

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun yaptığı açıklamalarda EYT'lilerin ilk maaşlarını ne zaman alacaklarına dair açıklamalarda bulundu.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun EYT'lilerin ilk maaşlarını ne zaman alacaklarını açıkladı - Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun yaptığı açıklamalarda EYT'lilerin ilk maaşlarını ne zaman alacaklarına dair açıklamalarda bulundu. Milyonların merakla beklemiş olduğu EYT yasasına dair de konuşmalar yapan Özgür Erdursun, EYT yasasının ne zaman onaylanacağı ve ilk maaşlarında hangi tarihlerde yatacağına dair açıklamalarda bulundu.

Özgür Erdursun ilk yapmış olduğu açıklamada yarın Meclis gündemine EYT'nin geleceğini ve bundan sonra ki aşamalarında oldukça hızlı ilerleyeceğini ifade etti.

İşte Özgür Erdursun'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar, "EYT Yasası şubat ayında onaylanır, şubat ayında emeklilik için müracaatında bulunan kişi takip eden ay, 1 Mart itibariyle emekli olur, 1 Mart itibariyle emekli aylığı hesaplanır ancak 1 Martta emekli aylığını alamaz! En erken Nisan ayında 1 Marttan geçerli emekli aylığını alır…" ifadelerine yer verdi.

Özgür Erdursun EYT sonrası da, "Sonra tabii ki #StajaTamDestek" etiketiyle paylaşımda bulunarak staj ve çıraklık günlerinin sayılmasını bekleyen milyonlara da destek vereceğini ifade etti.

Ünlü SGK uzmanı açıklamalarını, "Çalışma hayatında o kadar çok mağduriyet var ki, hepsi öncelikli konular, hepsi çok önemli, yarın açıklam yapılsın görelim bakalım ne var, ne yok!" ifadeleriyle tamamladı.