Shakira sevenlerine veda etti! Ülkesini ağlayarak terk etti! Havalimanı görüntüleri…

Shakira sevenlerine veda etti! Ülkesini ağlayarak terk etti! Havalimanı görüntüleri…

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ülkesine terk etmeye hazırlanıyor. İspanya'daki tüm anılarını geride bırakarak artık yeni bir şehirde yaşamını sürdürecek. İşte o görüntüler…

Shakira 2 yıl önce İspanyol futbolcu Gerard Pique ile evlenmişti. Evliliklerinden iki çocukları bulunuyordu. Geçtiğimiz yıl yaşanan ve magazine damga vuran aldatma olayı sonrasında çift ayrıldı. Çocukların velayeti annesine verildi. Shakira aile fertleri İspanya'da olsa dahi ülkeden taşınma kararı aldı. Çocukları ile birlikte havalimanında aniden görüntülenen Shakira'nın sevdikleriyle vedalaşırken görüntülenen ağlama sahneleri sosyal medyaya damga vurdu.

Shakira'nın yaşadığı darbe sonrası ihanet nedeniyle yaşanan ayrılık magazin basınında büyük ses getirdi. Öyle ki bu ihaneti hazmedemeyen ve intikam planı kuran Shakira dolaylı yoldan sosyal ortamda Pique ve yeni sevgilisi üzerinden göndermelerde bulunmuştu. Hem fiziki olarak hem de mental olarak oldukça yorulan Shakira artık savaşmayı bırakıyor. Yeni hayatına başlamak için bir adım olacak taşınma süreci havalimanındaki ilk görüntü ile aktarıldı.

SHAKİRA NEREDE YAŞAYACAK?

shakira-sevenlerine-veda-etti-ulkesini-aglayarak-terk-etti.png

Kameralara takılan vedalaşma anları Shakira'nın gözyaşlarını tutamadığı o sahneler medyaya bir biri yansıdı. Alınan bilgiye göre Shakira Amerika'nın Florida eyaletine taşınma kararı aldı. O karar gizli değildi. Sosyal medya hesabı üzerinden sevdiklerine duygusal bir veda ile paylaşmıştı.

SHAKİRA’NIN ÜLKEYİ TERK ETME SEBEBİ BELLİ OLDU!

Shakira’nın iki oğlu bulunuyor. Florida'da çocuklarına yeni bir hayat sunacak. Geçtiğimiz günlerde açıklanan habere göre gizemli bir kişi ile aşk yaşadığı ve bu nedenle ülkesini terk edeceği söyleniyordu. Bu gizemli kişinin kim olduğu bilinmese de Shakira'nın kalbini kazandığı ve onun için ülkeyi terk ettiği de söylenmişti. Shakira'dan bu konuyla ilgili net bir açıklama gelmezken magazin basınında; “Pique’yi unuttuğu ve yenilendiği yeni bir aşka yelken açtığı” söylentileri bir anda hızla yayıldı.

Shakira bu çıkan haberleri de yanıtlayabilmek adına İspanya'yı terk etmeden hemen önce sosyal medya hesabı üzerinden bir ayrılık haberi yayınladı. O paylaşımda bu ayrılığın sebebi olarak Florida'da çocuklarına daha yeni ve düzenli bir hayat sağlayabilmek için taşındığını ifade ediyordu.