“Shrek 5” animasyon filmi 13 yılın ardından aynı kadro ile devam filmiyle geliyor!

“Shrek 5” animasyon filmi 13 yılın ardından aynı kadro ile devam filmiyle geliyor!

Animasyon tutkunları için bir dönemin efsanevi yapımı Shrek 5 versiyonu ile yeniden sahalara geri dönüyor. Serinin ortaklarından olan Chris Meledandri müjdeli haberi bizzat paylaştı. Peki ne zaman gösterime girecek? İşte detaylar..

Animasyon tutkunları için Shrek bir başyapıt olarak gizemli dünyasını olağan gerçekleri ile ortaya koyuyor. Küçük büyük demeden herkesin rahatlıkla izleyebileceği Shrek serisi en son 13 yıl önce “Sonsuza Dek Mutlu” bölümü ile paylaşılmıştı.

AYNI KADRO İLE DEVAM FİLMİ GELİYOR!

Shrek 4: Sonsuza Dek Mutlu” filmi vizyona girdikten sonra tamı tamına 13 yıl geçmiş. Shrek 5 filmi için hazırlıklar tüm hızıyla yeniden başlatıldı. Filmin yapımcısı konu üzerine bilgiyi paylaştı.

Paylaşılan haberde Shrek tutkunlarına sevindirici bir haber daha yer alıyordu. Cameron Diaz, Eddie Murphy veya Mike Mayers gibi popüler isimlerin de yine kadroda da yer alacağı söylendi.

“HERKES HEVESLİ!”

Meledandri verdiği röportaj sırasında şu an için bir anlaşmanın bulunmadığını da ekledi. “Seslendirme konusunda geriye dönütlerin yapılmasını beklemekteyiz. Görüşmelerimizin şu an itibariyle başladığını söyleyebilirim. Yapılan başvurular neticesinde oyuncuların geri dönmeye hevesli olduğunu da görüyoruz” dedi.

EŞEK KARAKTERİNE ÖZEL SERİ GELEBİLİR!

shrek-5-animasyon-filmi-13-yilin-ardindan-ayni-kadro-ile-devam-filmiyle-geliyor-2.jpg

Meledandri konu üzerine paylaşımda bulunurken Shrek filmindeki eşek karakterine de dikkat çekti. Murphy'nin seslendirdiği yeşil devin yardımcısı olan eşek'in kendine özel bir filmi olabilmesi üzerinde olumlu sinyaller verdi. Kanadalı bir haber sitesine verdiği demeçte:

“Çizmeli Kedi'nin filmi yapıldı. Bence eşek filmi de yapılmalı. Dış gözle bakıldığında eşek çizmeli kediden kat kat daha komik” dedi. Bu tavır arka planda Shrek filminin konseptinden bağımsız yalnızca eşek üzerine kurgulanmış bir animasyon gelebilme ihtimalini de güçlendirdi.

SHREK FİLMİ HAKKINDA…

Shrek filmi yıllar içerisinde toplamda 5 farklı animasyon ile beyaz perdeye aktarıldı. İlk kez Amerika'da ortaya çıkan animasyon dizisi 2001 yılında izleyicisi ile buluşmuştu. 90 dakika süren animasyonun o dönemde bütçesi 60 milyon dolardı. Dev bütçenin hasılatı ise 500 milyon doları ulaştı.