Sibel Can'ın kızı Melissa Ural evleniyor! Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun çıtayı arşa taşıyan evlilik teklifi…

Sibel Can'ın kızı Melissa Ural evleniyor! Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun çıtayı arşa taşıyan evlilik teklifi…

Sibel Can ve Hakan Ural'ın biricik kızları Melissa Ural evlenme yolunda ilk adımını attı. Erkek arkadaşı tarafından yapılan evlilik teklifi sonrası mutluluğunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmayı unutmadı. İşte detaylar…

Sibel Can ile Hakan Ural'ın evliliğinden doğan kızları Melissa Ural abisinin izinden gidiyor dedirtti. Kısa süre önce oğulları Engin Can Ural evlenmiş ve kendi yuvasını kurmuştu. Bu kez sıra kızlarına geldi. Melisa Ural uzun süredir sevgili olduğu Alaattin Kadayıfçıoğlu ile evlenme kararı aldıklarını duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden 250 bin aşkın takipçisine o anları tek tek paylaştı. Mutluluğuna şahit olmasını istedikleri kişileri etiketleyerek o ana dahil etmek istedi. Melissa Ural'ın uzatmalı sevgilisi Alaaddin Kadayıfçıoğlu öyle bir evlilik teklifinde bulundu ki çıtayı arşa yükseltti. Bundan daha fazlası yapılabilir mi? soruları gündeme geldi.

O ÖZEL ANLAR…

sibel-canin-kizi-melissa-ural-evleniyor-2.jpg

Çiçeği burnunda çift romantik anlar yaşıyor. Melisa Ural Instagram hesabı üzerinden sevgilisinin kendisine özel hazırladığı özel dekorasyonu kalplerle paylaştı. Mutluluklar içerisinde olan Melissa Ural ile Alaaddin Kadayıfçıoğlu düğün tarihinini hangi güne aldı? Net bir paylaşım yapılmadı.

Alaaddin Kadayıfçıoğlu'nun sevgilisine yapmış olduğu evlilik teklifi sonrası parmağına takmış olduğu yüzüğü de sosyal medyada büyük ses getirdi. O anları parmağında yüzüğü ile paylaşarak halka duyuran Melissa Ural evlilik teklifini kabul ettiğini de bu şekilde belirtmiş oldu.

MELİSSA URAL KİMDİR?

Melissa Ural, 22 Ağustos 1994 doğumludur. 28 yaşında olan Ural, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Hakan Ural ile Sibel Can'ın kızlarıdır. Engin Can Ural ve Emir Aksüt isimli kardeşleri bulunuyor. Eğitimini London College Of Communication üniversitesinde tamamlayan Ural sosyal medya stratejisti olarak yaşamını sürdürüyor.

Ural'ın annesi şarkıcı Sibel Can, babası sinema oyuncusu Hakan Ural'dır. Hakan Ural 1 Ocak 1968 yılında dünyaya gelmiş 55 yaşındadır. 1988 ve 1999 yılları arasında Sibel Can'la evli kalmıştır. O dönemde doğan çocukları Engincan Ural ile Melissa Ural'dır.