Son 2 günde motorine 2.indirim açıklandı! İşte pompada yeni fiyat tarifesi

Son 2 günde motorine 2.indirim açıklandı! İşte pompada yeni fiyat tarifesi

Türkiye'de milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren gelişmeler arasında yer alan motorin fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye başladı.

Son 2 günde motorine 2.indirim açıklandı! İşte pompada yeni fiyat tarifesi - Türkiye'de milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren gelişmeler arasında yer alan motorin fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye başladı. Bu doğrultuda akaryakıtta ki fiyat tarifeleri araştırılırken 2 Şubat 2023 tarihi itibariyle de güncel liste avazturk.com adresinde yer alıyor.

Brent petrol ve döviz kurlarında da yaşanan değişiklikler ile beraber akaryakıt fiyatların da yeni değişiklikler merak ediliyordu. Bu doğrultuda motorin grubuna da gece yarısı itibariyle yapılacak olan 1 TL 2 kuruş indirim sonrası bu gece yarısından itibaren de motorinin litresine 65 kuruşluk bir indirimin daha geleceği açıklandı.

Ülke geneli motorin litresine gece yarısı itibariyle 1 TL 2 kuruş indirim gelirken bu süreçte indirim pompa satış fiyatlarında da yer almıştı. Bu doğrultuda motorin grubuna bu gece yarısı sonrasında da 65 kuruşluk bir indirim daha beklenmekte.

2 ŞUBAT 2023 MOTORİNİN LİTRE FİYATI NE KADAR?

Türkiye'de dün motorin grubuna gelen indirim sonrasında üç büyük şehir de güncel motorin fiyat listeleri de belli oldu. İşte pompa da ki fiyat tarifeleri:

  • İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 22 lira 42 kuruş,
  • Avrupa Yakası'nda 22 lira 48 kuruş,
  • Ankara'da 22 lira 76 kuruş,
  • İzmir'de ise 22 lira 81 kuruş oldu.

Bu gece gelecek 65 kuruşluk indirim sonrasında ise fiyatların 21 TL bandına kadar gerilemesi bekleniyor.