Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan romanlara özel konut kampanyasının detaylarını duyurdu!

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan romanlara özel konut kampanyasının detaylarını duyurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı programda romanlara özel konut kampanyası düzenleneceğini açıkladı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan romanlara özel konut kampanyasının detaylarını duyurdu: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da gerçekleştirilen "2023 Roman Buluşması" programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan art arda müjdeleri verirken İçişleri Bakanlığı bünyesinde bir Roman Koordinasyon Merkezi'nin kurulacağını söyledi. Ardından ise romanlara özel konut kampanyası düzenleneceğini açıkladı.

Erdoğan "25 valilik bünyesine birer koordinatör alacağız" dedi. Romanlara özel konut kampanyasının müjdesini de veren Cumhurbaşkanı, "12 ilimizde bu proje için hazırlık yapıyoruz. Uygun ödeme koşullarıyla her kardeşimizi eve kavuşturmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

ROMANLARA ÖZEL KONUT KAMPANYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılmış olduğu "2023 Roman Buluşması-Yüzyılın Romanını Birlikte Yazıyoruz" adlı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı programda romanlara özel konut kampanyasının kurulacağını ise şu sözler ile ifade etti; "Sizlere özel bir sosyal konut projesi başlatıyoruz. 12 ilimizde bu proje için hazırlık yapıyoruz. Hedefimiz, her Roman'a bir yuva. Sizleri, uygun ödeme imkanlarıyla modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz." ifadelerine konuşmalarında yer verdi.

Erdoğan konuşmalarına şöyle başladı;

"Birileri sizin kapınızı sadece oy istemek için çalar ama bizim sizinle geçmişten gelen yol arkadaşlığımız var. Kimsenin kökenine, diline, inancına veya farklılığına bakmadık.

81 vilayetimizi ve 85 milyon vatandaşımızı kucaklarken, Romanlar başta olmak üzere hiç kimseyi dışarıda bırakmadık. Gözümüz de kalbimiz de hep sizlere dönük oldu. Bir kez daha sizlerin gönül dostluğuna, yol arkadaşlığına talibim." dedi. Daha sonra ise müjdeleri art arda sıraladı;

KOORDİNASYON MERKEZİ KURULACAK

İçişleri Bakanlığının bünyesinde roman koordinasyon merkezinin kurulacağını söyleyen Erdoğan konuşmalarına şöyle devam etti; "Roman vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı 25 ilimizin valilikleri bünyesinde sizlerden birer koordinatör görev yapacak."25 Valilik bünyesine birer koordinatör alacağız." dedi.