Son dakika okullar tatil edildi!  O şehirde 3 ilçede eğitime ara verildi

Son dakika okullar tatil edildi! O şehirde 3 ilçede eğitime ara verildi

Olumsuz hava koşulları hafta sonu Türkiye genelinde ekili oldu. Bazı bölgelerde şiddetli kar yağışları meydana geldi. Bundn kaynaklı olarak bazı yerlerde de okullar tatil edildi.

Ülke genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava koşulları, birçok ilde okulların tatil edilmesine sebep oldu. İskenderun ve Zonguldak il genelinde okullar tatil edilirken, bazı yerlerde okullar tatil edildi.

Zonguldak'ta Okullar Tatil Edildi

Zonguldak Valiliği'nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre, şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle olumsuz hava koşullarının beklendiği belirtilerek, Zonguldak genelindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında 27 Kasım Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu.

Erzurum'da Üç İlçede Tatil Kararı

Erzurum Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde bulunan ilk ve orta dereceli okulların ile özel eğitim kurumlarının 27 Kasım Pazartesi günü tatil edildiği ifade edildi.

İskenderun'da Eğitime Ara

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle İskenderun'da okulların bugün tatil edildiği belirtildi.

Diğer illerde ise henüz bir tatil kararı alınmamış olup, öğrenci ve velilerin güncel duyuruları takip etmeleri önemlidir.