Songül Karlı'nın son halini görenler resmen tanıyamadı! Hadise'ye benzetildi!

Songül Karlı'nın son halini görenler resmen tanıyamadı! Hadise'ye benzetildi!

Gündemin sık sık konuşulan isimlerinden birisi olan Songül Karlı yaptırdığı estetik işlemleriyle gündeme geldi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Songül Karlı yaptırdığı estetik işlemlerin ardından Hadise'ye benzetildi. Estetikleriyle gündeme gelen Songül Karlı'nın İnstagram hesabından paylaştığı son poz ünlü şarkıcı Hadise'ye benzetilirken takipçileri tanımakta güçlük çekti.

Gündemin sık sık konuşulan isimlerinden birisi olan Songül Karlı yaptırdığı estetik işlemleriyle gündeme geldi. Songül Karlı'nın son halini görenler "Photoshopla Hadise olmuş" yorumunda bulunurken ünlü ismin başarılı şarkıcı Hadise'ye olan benzerliği gözlerden kaçmadı. Son sosyal medya paylaşımı olay olan 49 yaşındaki Songül Karlı'yı görenler inanamadı.

SONGÜL KARLI HADİSE'YE BENZETİLDİ!

Eski eşi Metin Güce tarafından dolandırıldığını söyleyen ve bir dönem gündeme damga vuran Songül Karlı kötü günleri geride bırakırken sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanmaya devam ediyor. Takipçilerine kendisini özletmeyen ve sık sık paylaşım yapan Songül Karlı'yı son paylaşımında görenler tanıyamadı. Songül Karlı Hadise'yer benzetildi.

Estetik ameliyatı geçiren Songül Karlı estetikleriyle gündeme gelen isimler arasında yer alırken son paylaşımına "Photoshopla Hadise olmuş", "Çok yapay bir görüntü", "Müziğin prensesi", "Süper üzerinden süper" gibi yorumlar geldi. İşte Songül Karlı'nın Hadise'ye benzetildiği o poz...

erciyes-001.jpg