Sosyal medya fenomeni Özlem Lina Öz Mekke'de tacize uğradı!

Sosyal medya fenomeni Özlem Lina Öz Mekke'de tacize uğradı!

Ailesiyle dolaşan hem umreye hem de tatile giden Özlem Lina Boz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte Mekke'ye tatile giden Özlem Lina Öz Mekke'de bir alışveriş merkezinde tacize uğradı. Sosyal medyanın bilinen isimleri arasında yer alan Özlem Lina Boz o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Alışveriş merkezinde sözlü tacize uğradığını dile getiren Özlem Lina Öz neler söyledi...

Ailesiyle birlikte umreye giden Özlem Lina Boz Mekke'de bir alışveriş merkezine uğradı. Ailesiyle dolaşan hem umreye hem de tatile giden Özlem Lina Boz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Boz alışveriş merkezinde dolandığı sıralarda sözlü tacize uğradığını belirtirken takipçilerine duyurduğu bu olay kısa süre içerisinde konuşulmaya başlandı.

ÖZLEM LİNA ÖZ TACİZE UĞRADI!

Mekke'de alışveriş merkezinde yaşadığı sözlü taciz olayını sosyal medya hesabından paylaşan Özlem Lina Öz geçtiğimiz haftalarda da Dilan Polat'la gerilim yaşamıştı. Dilan Polat'la yaşadığı gerilim sosyal medyada konuşulmaya devam ederken Özlem Lina Boz bu defa Mekke'de başına gelen taciz olayıyla gündeme geldi.

hat-1.jpg

Alışveriş merkezinde tek başına dolaşan Özlem Lina Öz yaşadıklarını korku dolu şekilde anlatırken tanımadığı bir kişinin yanaşarak kendisini sıkıştırdığını ve sürekli olarak "Beautiful (güzelsin)" dediğini ifade etti. Yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaşan Özlem Lina Boz o anları şu şekilde dile getirdi;

"Ben bağırmaya başlayınca uzaklaştı. Sesim de çıkmıyor. Yardım istiyorum. Kalabalığa çıktım. Burası da çok tenha bir yer. Bu olaylar burada çok oluyormuş. Asla başıma geleceğini düşünmezdim. Yüreğim ağzıma geldi resmen. Yabancı çarşaflı bayan yolu tarif etti otele geri döndüm."