Şubeye gitmeden başvur! İş Bankası acil nakde ihtiyacı olanlara anında 200 bin TL kredi veriyor

Şubeye gitmeden başvur! İş Bankası acil nakde ihtiyacı olanlara anında 200 bin TL kredi veriyor

Acil nakde ihtiyacı olanlar İş Bankası tarafından sunulan anında ihtiyaç kredisi detaylarını sizler için derledik. İş bankası ihtiyaç kredi faiz oranı ne? Vade süresi ne kadar?

Şubeye gitmeden başvur! İş Bankası acil nakde ihtiyacı olanlara anında 200 bin TL kredi veriyor: Son dönemlerde yaşanan enflasyondan dolayı vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Yaşanan enflasyon sebebiyle birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşlar ihtiyaçlarını ertelemek yerine bankaların sunmuş oldukları ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendirmeye başladı. Avaz Türk olarak bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredisi fırsatlarını sizler için araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? Bankanın sunduğu anında kredi detayları neler?

İŞ BANKASI ANINDA İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

İş Bankası tarafından sunulan anında kredi ile 200 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi fırsatı sunulmaktadır. Kişiye özel faiz oranları ile kısa sürede verilen bu kredide vade süreleri de çekilecek olan kredi tutarına göre değişmektedir. Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay fırsatı sunulmaktadır. Kredi tutarı 50.000 TL – 100.000 TL arası ise (100.000 TL dahil) vade 24 aydır. Son olarak kredi tutarı 50.000 TL ve altında ise o zaman da vade süresi 36 ay olarak uygulanacaktır.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Anında Kredi başvurusu için birden çok seçenek bulunmaktadır. Buna göre aşağıdaki adımlar izlenerek başvurunuz istediğiniz fırsatı seçerek yapabilirsiniz.

İşCep > Krediler > Kredi Başvurusu Yap > Anında Kredi veya Başvurular > Krediler > Anında Kredi

İnternet Şubesi > Kredilerim > Anında Kredi veya Başvuru-Ürünler > Anında Kredi

Bankamatik > Diğer İşlemler > Başvurular > Anında Kredi

ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

whatsapp-image-2023-02-05-at-00-12-56.jpeg

Örnek hesaplama tablosunda görüldüğü gibi 200 bin TL'lik anında kredi için uygulanan faiz oranı yüzde 1,95'tir. Vade süresi ise 12 aydır. Böylece aylık ödenecek taksit tutarı 19.423,72 TL olarak hesaplanmıştır.