SunExpress duyurdu! 10 il için kalkış ve varışlı ücretsiz uçak bileti kararı

SunExpress duyurdu! 10 il için kalkış ve varışlı ücretsiz uçak bileti kararı

Türkiye Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için tek yürek olurken bir örnek karar da SunExpress tarafından açıklandı.

SunExpress duyurdu! 10 il için kalkış ve varışlı ücretsiz uçak bileti kararı - Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin yarattığı yıkım ile mücadele etmeye devam ediyor. İlki sabaha karşı 04:17 sularında 7.7 şiddetinde meydana gelen ikincisi ise aynı gün yine 7.6 şiddetinde meydana gelen iki şiddetli deprem 10 ilde büyük yıkıma neden olmuştu.

Depremin meydana geldiği Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Kilis, Diyarbakır, Malatya, Osmaniye ve Malatya'da büyük yıkım meydana gelmişti. Tüm Türkiye yaşanan depremin ilk şokunu atlattıktan sonra deprem bölgelerine yardıma koşarken örnek kararlardan birini de SunExpress aldı.

SUNEXPRESS ÜCRETSİZ UÇAK BİLETİ HANGİ İLLERE YÖNELİK AÇIKLANDI?

Türk Hava Yolları ve Pegasus tarafından alınan örnek kararlardan biri de SunExpress tarafından açıklandı. SunExpress tarafından yapılan açıklamada "Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle derin üzüntü duyuyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

sunexpress-bedava-ucak-bileti.jpg

Depremden etkilenen misafirlerimize, Adana, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Malatya, Mardin, Kars, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Van kalkışlı/varışlı 6-21 Şubat 2023 tarihleri arasındaki tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarımız için ücretsiz bilet değişikliği veya iptal işlemlerini internet sitemizdeki “Rezervasyonlarım” adımından yapabilirler" ifadelerini kullanarak bedava uçak bileti verileceğini duyurdu.