Survivor 2023 yarışmacıları depremi öğrendi, gözyaşlarını tutamadı! İşte o anlar

Survivor 2023 yarışmacıları depremi öğrendi, gözyaşlarını tutamadı! İşte o anlar

Ekranlara geri dönme kararı alan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında yarışmacıların deprem anını öğrendiği kareler, yürekleri parçaladı. Sosyal medyaya damga vuran o video, son 24 saatin en çok konuşulan videosu oldu.

Kahramanmaraş’ta aynı gün yaşanan iki büyük depremin ardından 11 ilde meydana gelen yıkım tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Pek çok ulusal yayın kuruluşu program ve yarışmalarıyla birlikte dizi yayınlarını da askıya aldı. Bunun yerine haber yayını gerçekleştiren kanallar, deprem bölgesinden canlı yayın yapmaya başladı. Bu kanallardan biri olan TV8 ekranları da merakla takip edilen Survivor Türkiye 2023 yarışmasını askıya almıştı.

Bir süre yayınlanmasına ara verilen Survivor Türkiye 2023 yarışması, ekranlara geri döndü. İki haftalık yayın arası veren ekranlar, dün itibariyle olağan akışlarına dönmeye başladı. Bu kapsamda Survivor Türkiye 2023 yarışması da yeniden seyirci karşısına çıkmaya başladı. İletişim kanallarından uzak olan Survivor Türkiye 2023 yarışmacılarının depremi Acun Ilıcalı’dan öğrendiği ada konseyinde yaşanan anlar, sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturdu.

ADA KONSEYİNDE ÖĞRENDİLER

survivor-2023-yarismacilari-depremi-ogrendi-gozyaslarini-tutamadi-iste-o-anlar-2.jpg

Tarihin en büyük kara depremlerinden birini yaşayan 11 ilde yıkım 41 binden fazla kişinin canını aldı. Dün yaşanan iki Hatay depremi de enkaz sayısını artırdığı gibi aynı zamanda 3 kişinin daha yaşamına mal oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken, Survivor Türkiye 2023 yarışmacılarının yaşanan deprem felaketini öğrendiği anlar, dün yayınlanan bölümün ardından kısa bir video olarak yayınlandı. Tamamının bugün verilmesi beklenen Survivor Türkiye 2023 yarışmasının konsey anında yarışmacıların depremi öğrendiği anlar kayda alındı.

ACUN ILICALI’DAN DUYDULAR

Yarışmacılara deprem haberini veren isim Survivor Türkiye 2023 yarışmasının hakemi ve yapımcısı Acun Ilıcalı oldu. Yaşanan deprem felaketini anlatan Acun Ilıcalı’nın, “Zor bir dönemi yaşıyoruz” sözleri dikkat çekti. Yarışmacıların hepsi duyduklarını gözyaşı içerisinde dinlerken; bazı yarışmacılar, duygu dolu anlarını gizlemekte zorlandı. O anlar sosyal medyada viral olurken; Survivor Türkiye 2023 yarışmasının konseyinin bugün yayınlanması gerektiği öğrenildi. Dolayısıyla bu akşam Survivor Türkiye 2023 yarışmacılarının konsey anları ve depremi öğrendikleri anlar uzun versiyon şeklinde verilecek.