Survivor Aşkım, depremde kaybettiği erkek arkadaşına veda etti! “Şimdi sesine bile hasret mi bırakacaksın beni?”

Survivor Aşkım, depremde kaybettiği erkek arkadaşına veda etti! “Şimdi sesine bile hasret mi bırakacaksın beni?”

On binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi, Survivor yarışması ile ünlenen Aşkım Burçe Tunay’ın da yüreğine ateş düşürdü. Tunay, erkek arkadaşını kaybettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve nerede ise 8 gündür kurtarma çalışmalarının devam etmesine sebep olan deprem felaketi, Türkiye’nin yüreğine ateş düşürdü. 10 ilde 31 bini aşkın kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan deprem felaketine karşı tek yürek olan Türk halkı, deprem bölgelerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, depremzedelerin yaralarını en hızlı şekilde sarabilmek adına harekete geçti.

Depremin 8’inci gününde birçok ilde yoğun bir şekilde kurtarma çalışmaları devam ederken bazı ünlü isimler de deprem felaketi sebebi ile sevdiklerini kaybettiklerini açıkladı. Uğur Arslan, Haluk Levent, Karsu, Zuhal Topal gibi ünlü isimler acı dolu vedalarını Instagram hesaplarından paylaşırlarken son haber Aşkım Burçe Tunay’dan geldi. Tunay, deprem felaketinde erkek arkadaşı Yiğit Can Datlı’yı kaybettiğini duyurdu.

“DAHA ÇOK PLANIMIZ VARDI!”

survivor-askim-depremde-kaybettigi-erkek-arkadasina-veda-etti.png

10 ili birden yıkan deprem felaketi Türkiye’yi yasa boğarken depremde sevgilisini kaybeden Aşkım Burçe Tunay, paylaşımı ile yürekleri dağladı. Sevgilisi Yiğit Can Datlı ile çekilmiş olduğu bir fotoğrafı paylaşan Tunay, şu ifadeleri kullandı: “Daha çok planımız vardı. Yapacak birçok şeyimiz vardı. Çok gülecektik, çok da kavga edecektik. Şimdi sesine bile hasret mi bırakacaksın beni Datlım? Başka bir yer var ise orada tekrar görüşürüz belki. Eğer yoksa da seni tanımak benim cennetimdi zaten.”

YÜZÜNE SON KEZ BAKTI!

Kaybettiği sevgilisinin yüzüne son kez baktığını belirten Tunay, paylaşımın devamında şu ifadeleri kullandı: “Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım ve ekler ‘Onsuz yaşayamam’ deme, ‘Seni onsuz da yaşatırım’… Biz yarım kalmadık. Söz veriyorum sana mahşere kaldık. Önce yüzünü görmeye cesaret edemedim. Aslında bu, kendimi kandırma şeklimdi. Yüzünü görürsem yaşamadığına inanmak zorunda kalacaktım. Ama sana son kez bakmalıydım. Son kez seni çok sevdiğimi söylemeliydim. Beni, bir yerlerden izlediğini biliyorum. Kalbim senin evindir, söz veriyorum. Ben o eve çok iyi bakmaya çalışacağım.”