Survivor erzak ve otel ödülünü hangi takım kazandı? Osman Can ve Asena sinirlerine hakim olamadı!

Survivor erzak ve otel ödülünü hangi takım kazandı? Osman Can ve Asena sinirlerine hakim olamadı!

Survivor All Star dün akşam ödül oyunu ile nefes kesen bir mücadeleyi başlattı. Yarışmacılar oldukça gergindi. Her iki ödül birden dün gece verildi. Survivor ödül oyunu ve açık artırma ödülünü kimler kazandı? İşte detaylar…

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümü nefes kesti. Ünlüler ve gönüllüler takımı iki ödülü alabilmek için kıyasıya yarıştı. Ödül oyunundaki sürpriz oldukça mutlu ederken açık arttırma oyununda verilecek para ödülünü hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarının sevilen programı Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğünde ekrana gelen Survivor yepyeni formatı ile bu yıl yine seyircisiyle buluşuyor. Büyük finale adım adım yarışmacılar daha agresif ve saldırgan hale gelebiliyor.

ÖDÜL OYUNUNDA NE VERİLDİ?

Dün akşam yapılan eleme öncesi ödül oyununda oldukça cezbedici seçenekler sunuldu. Yarışmacılar bu nedenle oldukça gergindi. Ödül oyununun kazanan takımı salatalık, domates, avokado, ton balığı, marul ve spagettinin bulunduğu erzağa sahip olacaktı. Ayrıca arazideki araçlar kullanılarak tur gezisi düzenlenecekti. Son olarak takım üyelerini şımartabilmek adına 5 yıldızlı bir otelde konaklama fırsatı sunulacaktı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Nefes oyunun sonunda her bir parkuru aşan ve başarıya ulaşan gönüllüler takımı oldu. Gözler açık artırma oyununa çevrildi. Eğlenceli anlara sahne olan açık artırma oyununda oyuncular stres attı. Oyun oynama süreci keyifli geçti. Çarklar çevrildi.

Elbette ki vaat edilen ödülün etkisiyle açık artırma oyunu sırasında sinirler oldukça gerildi. Geceye Osman Can ile Asena’nın kavgası damga vurdu. Osman Can yemeğini alırken Asena ona doğru dönerek: “Yanımdaki arkadaşım aldı. Koyan o bana” diye sitem etti. Osman Can bu lafın üzerine “Ne alakası var?” diye çıkıştı.Asena ise kötülük yapıyorsun deyip durdu ardından çok sinirlendi yerinden kalktı.

AÇIK ARTIRMA OYUNUNU KİM KAZANDI?

survivor-erzak-ve-otel-odulunu-hangi-takim-kazandi-osman-can-ve-asena-sinirlerine-hakim-olamadi.jpg

Açık artırma oyununda yarışmacılar çarkları çevirdi. Peş peşe sıralanan yemeklere en iyi oranları vererek satın almaya çalıştılar. Açık artırma sonunda gönüllüler takımı, ünlüler takımının elindeki kalan paraları aldı ve oyun sonlandı.