Survivorda Ampute yarışmacıya haksız tepki! Barış çileden çıktı "Bu durum beyninizden neden çıkmıyor"

Survivorda Ampute yarışmacıya haksız tepki! Barış çileden çıktı "Bu durum beyninizden neden çıkmıyor"

Survivor'da sular durulmuyor. Barış Telli ve Buse Plan arasındaki gerginlik seyirciye de yansıdı. Eleme gecesinde yaşananlar, tarafların tutumları detayları ile haberimizde…

Küçük yaşlarda geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu sol bacağını kaybeden Barış telli Survivor yarışmasında büyük bir performans sergiliyor. Acun Ilıcalı ilk kez bu sezonda görülmemiş bir uygulamayı başlattı. Ampute olan bir yarışmacıyı adaya davet etti. Barış Telli bu süreçte zor zamanlar geçiriyor.

Eleme potasına girmesiyle beraber ipler daha da gerildi. Son anda kendini kaybeden Barış ortaya bağırmaya başladı. Fakat Buse Plan üstüne alınarak ileri bir çıkışta bulundu. İpler daha da gerildi.

“SÜREKLİ HATIRLATIYORSUNUZ”

Barış; “Sürekli ampute olduğumu hatırlatıyorsunuz. Beynimizden çıkmıyor niyeyse” diye bağırdı. Buna karşılık Buse Plan; “Ne alakası var. Beni delirtme” diyerek yüksek sesle bağırmaya başladı. Barış'ı işine geldiği gibi hareket etmekle suçladı.

“ISRARLA…”

Öte yandan taraflar iyice gerginleşti ve bu gerginliğin ardından tekli fragmanlarda içlerini döktüler. Barış Telli birebir fragmanlarda: “Israrla unutmamaya çalışıyorlar. Unutturmamaya çalışıyorlar. Hata demek ki onlarda. O zaman beyin amputeliği ortaya çıkıyor” dedi.

BUSEDEN CEVAP GECİKMEDİ!

Barış'ın bu ağır sözleri fragmanına yansırken Buse Plana gözler döndü ve o da tekli fragmanlarda parmağını göstererek; “Barış istediği zaman, istediği yerde, istediği şeyleri gösterebiliyor” dedi.

Eleme potasında mücadelesini sürdüren dün akşam yaşanan gerginlik ortamı sonrası suların durulmadığı adada Barış Telli'nin kim olduğu merak edildi.

BARIŞ TELLİ KİMDİR?

survivorda-ampute-yarismaciya-haksiz-tepki-baris-cileden-cikti-bu-durum-beyninizden-neden-cikmiyor.png

Barış Telli 1989 Kırıkkale doğumludur. Sporculuk kariyeri küçük yaşlarda başlamıştır. Nevzat Kankuş'un öğrencisi olmuştur. İlköğretimde iken jimnastik sporu ile tanışmış ve takımda yer almıştır. 2005 yılında ise liseyi öğrencisi iken Karagücü Ampute Futbol takımında performansını ortaya koymaya başlamıştır. Küçük yaşlarda geçirdiği trafik kazası sonucu sol ayağını yitiren Barış Telli hayata sürekli pozitif bakmaya çalışmıştır.

BARIŞ TELLİ BAŞARILARI

1989 yılında doğan Telli 1993 yılında o kazayı yaşamıştır. 2009 yılında ise sporcu Hadi Neşet Türkmen ile tanışmış onun desteği ile özel koşu protezi yapılmıştır. Ardından bu protezle birlikte 2013 yılında Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılmış 3 farklı altın madalya kazanarak ülkemizi temsil etmiştir. 2014 yılında ise yüksek atlamada Avrupa ikincisi gümüş madalyasını kazanarak Türkiye rekoruna imza atmıştır.