Taciz davasından karar çıktı! Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası verildi!

Taciz davasından karar çıktı! Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası verildi!

Aylar önce magazin gündemine bomba gibi düşen taciz iddiası ile dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil için karar çıktı. İşte o karara ilişkin ayrıntılar…

Senelerdir sektörde olan gerek rol aldığı projeler gerek ise de sunduğu yarışma programları sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, son dönemlerde yaşadığı sağlık problemleri ile hayranlarını derinden üzdü. Bir süredir kaçış sendromu ile mücadele eden geçtiğimiz aylarda da banyoda düştüğü için uzun bir tedavi sürecinin içerisinde bulunan Erbil, sonunda sağlığına kavuştu.

Halen yürümekte zorlansa da zor günleri yavaş yavaş geride bırakan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda bir taciz iddiası ile gündeme geldi. Magazin gündemine bomba gibi düşen taciz iddiasının sahibi sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde oynayan Erbil’in kendisine uygunsuz mesajlar attığını ve taciz ettiğini ileri sürdü. Ronay’ın söylediklerini ti’ye alan ve asıl kendisinin prim peşinde koştuğunu savunan Erbil, taciz iddialarını yalanladı. Olay mahkemeye taşınırken dün gündeme bir son dakika gelişmesi düştü. Mahkeme hakimi, ünlü komedyenin cezasına karar verdi.

8 YILA KADAR HAPİS İSTENMİŞTİ!

taciz-davasindan-karar-cikti-mehmet-ali-erbile-hapis-cezasi-verildi.png

Bir süre önce bir şarkı çıkartan ve klibinde oynaması için de ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile anlaşmaya varan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda gündeme bomba gibi düşen bir iddia ile gündeme geldi. Klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil’in kendisine uygunsuz mesajlar atarak taciz ettiğini ileri süren Ronay, konuyu mahkemeye taşıdı. “Elektronik haberleşme aracılığı ile cinsel taciz”, “sesli yazılı ya da görüntülü bir ileti ile hareket” ve “tehdit” suçlarından hakkında dava açılan Mehmet Ali Erbil için 8 yıl 10 aya kadar hapis istendi.

TACİZ DAVASI SONUÇLANDI!

NTV tarafından düzenlenen habere göre Anadolu 67’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına Ece Ronay ve Mehmet Ali Erbil katılmadı, tarafların avukatları ise dava salonunda hazır bulundu. Ünlü komedyene ilişkin yürütülen davayı karara bağlayan mahkeme, Mehmet Ali Erbil hakkında “tehdit” suçunun unsurlarını oluşturmadığı gerekçesi ile bu başlıktan beraatine karar verdi. “Hakaret” suçundan 13 bin 100 TL tutarında adli para cezasına çarptırılan ünlü komedyen, “cinsel taciz” suçundan ise 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.