Taro Emir Tekin ile Dilan Çiçek Deniz'den aşk iddialarına yanıt!

Taro Emir Tekin ile Dilan Çiçek Deniz'den aşk iddialarına yanıt!

Daha önce haklarında yine aşk yaşadıkları iddiaları çıkan Taro Emir ve Dilan Çiçek Deniz'den fotoğraflı paylaşım geldi.

Özel hayatıyla geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen oyuncu Dilan Çiçek Deniz evlilik kararı aldığı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından Dilan Çiçek Deniz'in Taro Emir ile aşk yaşadığı iddia edilirken aşk iddialarına fotoğraflı yanıt geldi.

Daha önce haklarında yine aşk yaşadıkları iddiaları çıkan Taro Emir ve Dilan Çiçek Deniz'den fotoğraflı paylaşım geldi. Nişanlısı ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ve geçtiğimiz haftalarda sevgilisiyle ilişkisini sonlandıran Taro Emir'in aşk yaşadıkları konuşulmaya başlanmıştı. İddiaların ardından ikili bu iddialara fotoğrafla yanıt verdi.

TARO EMİR VE DİLAN ÇİÇEK DENİZ'DEN İDDİALARA YANIT GELDİ!

TV ekranlarında rol aldığı diziler ve bunun yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme damga vuran Dilan Çiçek Deniz'in yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu. Nişanlandığı sevgilisi Thır Saevarasson ile yollarını geçtiğimiz haftalarda ayıran Deniz, Taro Emir ile çıkan aşk iddialarını yalanladı.

Uzun süren ilişkisini geçtiğimiz günlerde noktalayan Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir ve oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında ortaya çıkan aşk iddiaları ikilinin hayranlarının da heyecanlanmasına neden olurken ikili aşk iddialarını 'kardeş' notu yazdıkları paylaşımla yalanlamış oldu.

''KARDEŞ'' NOTU DÜŞTÜ

İkili hakkında aşk iddiaları ortaya çıkarken bu iddiaların gerçek olmadığı ve Dilan Çiçek Deniz ve Taro Emir'in projeler için sık sık bir araya geldiği konuşuldu. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in nişanlısından ayrılması ve Taro Emir'in ilişkisini bitirmesinin ardından iddialar güçlenirken bu iddialara 'kardeş' notuyla son verildi.

taro-emir-tekin-ile-dilan-cicek-deniz-ask-15590120-8364-m.jpg

Magazin gündemini yakından takip etmek için avazturk.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.