Taş bebek 50'li yaşlarına merdiven dayasa da gençlere meydan okuyor! Songül Karlı'nın işte o son hali…

Taş bebek 50'li yaşlarına merdiven dayasa da gençlere meydan okuyor! Songül Karlı'nın işte o son hali…

Yıllara meydan okuyan güzelliği ile gençlere taş çıkartan ünlü sunucu, oyuncu, türkücü Songül Karlı’nın son hali görenleri hayran bıraktı. 49’lu yaşının son zamanlarını yaşayan güzel sunucu samimi itiraflarda bulundu.

İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla her geçen gün daha da gençleştiği fark ediliyordu. Özellikle estetik operasyonları ile gündemde uzun bir süre konuşulan Karlı, kuaför çıkışı çektirdiği fotoğrafı paylaştığı anda ortalık karıştı. Daha çok imaj değişikliği ile her an takipçilerini şaşırtan ünlü sunucu geçirdiği estetik operasyonlar ile bambaşka bir hale büründü.

Her geçen yıl güzelleşen fit, duru haliyle ilgiyi üzerine çeken Karlının 454 bin takipçili hesabında paylaştığı, eski halinden eser kalmayan o son fotoğrafı…

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI!

15 Eylül 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu ve sunucu bir erkek çocuğu sahibidir. İki farklı evlilik geçiren ve şu anda yalnız yaşayan Karlı, 1991 yılından beri aktif olarak medyada hizmet sunuyor. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj sırasında samimi itiraflarda bulunarak estetik takıntısını da gündeme getirmiş oldu. Yaptığı açıklamada oğlunun "Anne yapma artık Allah aşkına. Her gün bir yerlerin konuşuluyor" dediğini ifade etti.

Paylaştığı her yeni fotoğrafta farklı bir kişiliğe bürünen estetik operasyonların dozunu kaçıran Karlı, kuaför sonrası çektirdiği fotoğrafın da kendisine dahi benzetilemedi. Gittikçe gençleşen sunucu siyah dekolte bir bluz tercih etti.

SONGÜL KARLI KİMDİR?

tas-bebek-50li-yaslarina-merdiven-dayasa-da-genclere-meydan-okuyor-songul-karlinin-iste-o-son-hali-2.jpg

Oyuncu, sunucu ve şarkıcı olan Songül Karlı, ilk kez “Derman Sendedir” albümü ile piyasalara adım atmıştır. 90'lı yıllarda televizyon kariyerine ilk kez adım atan oyuncu farklı dizilerde rol almış ardından sunuculuğa geçmişti. Yıl 2007'yi gösterdiğinde Kanal 7'de yayınlanmaya başlanan “Songül Karlı ile Cumartesi” programını sunmaya başlamış ardından evlendirme programında Uğur Arslan ile beraber sunuculuk yapmıştır. 2016 yılında ise ilk kez tek başına “Songül Karlı ile Evlilik Yolunda” programını sunmuştur. Televizyon önünde başlayan kariyeri 2021 yılında “Gelinim Mutfakta” ile devam etmiştir.