Temizlik hastası Kadir Ezildi bayram temizliği için tüyolar verdi! En Hamarat Benim'den tasarruf dersi…

Temizlik hastası Kadir Ezildi bayram temizliği için tüyolar verdi! En Hamarat Benim'den tasarruf dersi…

En Hamarat Benim isimli eğlence programı ile ekranlarda tanınır hale gelen Kadir Ezildi heyecanı, coşkusu ve hareketli halleri ile izleyeceği ekrana kilitliyor. Programın son bölümünde işlenen bayrama hazırlık temizlik tüyoları…

Su tasarrufu yöntemleri ile tek tek açıklayan Ezildi püf noktaları tek tek kendi hayatından karelerle aktardı. Ramazan ayının bitimine az bir süre kaldı. Bayram hazırlığı yavaş yavaş başlayacak. En Hamarat Benim isimli yarışma programında temizlik ve tasarrufa yönelik önemli detaylar bayram öncesi ekrana getirildi. Ezildi halı yıkama, ev temizleme, çaydanlık suyu, duş suyunun püf noktalarına yönelik su tasarrufunda önemli konulara değindi.

“Temizlik yaparken faturada indirim sağlayabilmek ince detaylara dikkat ederek mümkün hale geliyor. Detaylı temizlikte çok fazla su harcanıyor” diyen Ezildi, Bahar temizliği ya da bayram temizliği gibi süreçlerde fatura yönetimini sağlayacak püf noktaları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

EV İÇİNDE SU DEVİR DAİM YAPIYOR!

temizlik-hastasi-kadir-ezildi-bayram-temizligi-icin-tuyolar-verdi-2.jpg

Yarışma programında sürekli olarak temizlik hastalığı nedeniyle çok su kullanıyor gibi konuşmalar gündeme geliyor. Fakat o “Bu doğru değil” diyerek, “Evdeki su kendi içinde devir daim yapıyor kimsenin haberi yok” dedi.

Duşa girdiğinde kullandığı su çeşmeden sıcak su akana kadar kovada biriktiriyor. Bu kovadaki suyla evi temizliğini değerlendiriyor.

Öte yandan “Kurutma işlemi sırasında çamaşır makinesindeki suyu kullanarak evi siliyorum” diyen Ezildi, “Çaydanlıkta artmış olan suyu dökmüyorum ve bulaşıkları yıkıyorum” diyerek ekledi.

“HER ÇEŞME AŞTIĞIMDA…”

Sadece bununla da kalmıyor ev içerisinde daha iyi tasarruf sağlayabilmek için farklı yöntemler deneyen, temizliği çok seven temizlikten vazgeçmek istemeyen fakat bu temizliği yaparken de faturadan tasarruf sağlamak isteyen Ezildi kendi çapında yöntemler geliştirdi.

Yıllar yılıdır temizlik hastalığı devam eden ve bu hastalığı onun için bir avantaja çevrilip yarışma programı sunması teklif edilen Ezildi, “Her çeşmeye açtığımda kalan suyu biriktiriyor temizlik sırasında değerlendiriyorum. Biriken tüm suyu haftada bir yıkadığım halıların ıslatılması için kullanıyorum” dedi.