Trabzonspor’da 55 Milyon Euroluk Büyük Plan! Christ Oulai Ve Felipe Augusto İçin Rekor Beklenti

Trabzonspor’da 55 Milyon Euroluk Büyük Plan! Christ Oulai Ve Felipe Augusto İçin Rekor Beklenti

Trabzonspor, Avrupa devlerinin radarındaki Christ Oulai ve Felipe Augusto’dan toplam 55 milyon euroyu aşan bonservis geliri hedefliyor. Bordo-mavililer, genç yıldızların satışında rekor kırmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor, Avrupa devlerinin radarındaki Christ Oulai ve Felipe Augusto’dan toplam 55 milyon euroyu aşan bonservis geliri hedefliyor. Bordo-mavililer, genç yıldızların satışında rekor kırmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor, sezon başında başlattığı gençleşme hamlesinin meyvelerini toplamaya hazırlanıyor. Trendyol Süper Lig’i üst sıralarda tamamlayan ve Türkiye Kupası’nı müzesine götüren bordo-mavililer, şimdi gözünü transfer dönemine çevirdi. Karadeniz temsilcisi, iki genç yıldızı Christ Oulai ve Felipe Augusto için Avrupa ve Suudi Arabistan kulüplerinden gelen yoğun ilgiyi avantaja çevirmeyi planlıyor.

Yönetim, her iki oyuncudan toplamda 50 milyon euronun üzerinde gelir elde etmeyi hedeflerken, belirlenen bonservis beklentileri dikkat çekiyor.

Trabzonspor’da Genç Yıldızlar Avrupa’nın Radarında

Sezon başında yapılan scout transferleriyle kadrosunu gençleştiren Trabzonspor, sahadaki performansın karşılığını Avrupa kulüplerinin ilgisiyle almaya başladı. Özellikle UEFA Avrupa Ligi play-off sürecine katılacak olan bordo-mavililer, vitrine çıkacak oyuncular için stratejik bir yol haritası belirledi.

Christ Oulai ve Felipe Augusto’nun performansları, Premier Lig, Portekiz Ligi ve Rusya’dan kulüplerin transfer listesine girdi. Yönetim, sportif başarıyı ekonomik kazanca dönüştürmek adına aceleci davranmadan, doğru zamanı bekliyor.

Christ Oulai İçin 35 Milyon Euro Beklentisi

Trabzonspor’un en dikkat çeken isimlerinden biri olan Christ Oulai, Avrupa devlerinin yakın takibinde. İngiltere’den Chelsea ve Tottenham’ın yanı sıra Portekiz temsilcisi Benfica’nın genç oyuncu için nabız yokladığı ifade ediliyor.

Bordo-mavili yönetim, Oulai için yaklaşık 35 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Kulüp kaynaklarına göre Trabzonspor, oyuncuyu Dünya Kupası öncesinde satmayı düşünmüyor. Amaç, turnuva sonrası oluşabilecek daha yüksek piyasa değerinden faydalanmak.

Oulai’nin hızı, bire birdeki etkinliği ve skora katkısı, Avrupa kulüplerinin teknik ekipleri tarafından yakından analiz ediliyor. Genç yıldızın potansiyeli, transfer piyasasında fiyatını yukarı çekmiş durumda.

Felipe Augusto’ya Rusya Ve Portekiz Kancası

Trabzonspor’un bir diğer değerli ismi Felipe Augusto için de önemli teklifler kapıda. Rusya’dan Zenit ve yeniden Benfica’nın devreye girdiği belirtiliyor. Brezilyalı forvet için yönetimin beklentisi ise en az 20 milyon euro.

Fizik gücü ve bitiriciliğiyle dikkat çeken Augusto, özellikle Avrupa kupalarındaki performansıyla göz doldurdu. Teknik heyet, oyuncunun takım için kritik bir rol üstlendiğini belirtse de, yüksek bonservis teklifi gelmesi halinde satış ihtimali masada olacak.

Hedef: Sportif Başarı Ve Ekonomik Güç

Trabzonspor yönetimi, elde edilecek olası 55 milyon euroluk gelirle hem kadroyu güçlendirmeyi hem de kulübün mali yapısını sağlamlaştırmayı planlıyor. Başkan ve kurmaylar, genç oyuncu modelinin sürdürülebilir bir strateji olduğunu vurguluyor.