Transferde işler fena karıştı Galatasaray ve Beşiktaş aynı oyuncaya kanca taktı

Transferde işler fena karıştı Galatasaray ve Beşiktaş aynı oyuncaya kanca taktı

12 Ocak 2023 tarihi itibari ile Süper Lig'de yeni transfer dönemi başladı. Devler bu seferde oyuncu transferi için karşı karşıya geldi.

Süper Lig'de transfer savaşları tüm hızı ile devam ederken bir dönem Fatih Terim'in de transfer listesinde yer alan ünlü oyuncu için Beşiktaş ve Galatasaray bir kere daha karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü olan Fatih Terim'in de bir dönem listesinde yer alan ünlü oyuncu yeni teknik direktör Okan Buruk'un da listesine girdi.

12 Ocak tarihi itibari ile yeni transfer dönemi başlarken takımlar yıldızları kadrolarına katmak için yarışa başladı. Transferin başlaması ile beraber ezeli rakipler bir kere daha karşı karşıya geldi.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ O OYUNCUNUN PEŞİNE DÜŞTÜ!

Konyaspor'un gözdesi Amir Hadziahmetovic ara transfer döneminin en çok konuşulan ismi oldu. Beşiktaş ve İngiltere Championship ekibi Burnley'in resmi teklif yaptığı Boşnak oyuncu için Galatasaray da devreye girdi. Yıldız oyuncu için takımlar adeta büyük bir savaşa girişti.

4 milyon Euro artı bonus teklifi sunan İngiliz ekibi transferde mutlu sona daha yakın görülürken Konyaspor ise Beşiktaş'ın 2,5 milyon euroluk teklifini elinin tersi ile geri itti.