Trollerin Sahte Kahramanı Mansur Yavaş'ın Dekorasyon Belediyeciliği

Trollerin Sahte Kahramanı Mansur Yavaş'ın Dekorasyon Belediyeciliği

Frank Serpico mahlasıyla yazan AVAZTÜRK Misafir yazarı, bir vizyonu, bir projesi, bir hedefi ve bir icraatı bulunmayan Ankara Büyükşehir'in CHP'li Başkanı Mansur Yavaş gerçeğini kaleme aldı.

FRANK SERPİCO

3 Yıl , 7 Ay , 24 gün önce göreve gelen Mansur Yavaş'ın görev süresi boyunca henüz sıfırdan vizyon koyup başlayıp bitirdiği bir projesi yok. Geçmiş dönemin projelendirip ihalesi yapılmış işlerin açılışlarını yapmakdan övünen Mansur Yavaş daha kendisinin imazısını taşıyan bir hizmet ortaya koyamadı.

Belediye başkanlığı görevine başladığı bu güne kadar geçmiş yönetimin bıraktığı kurulu düzenin meyvelerini yerken aynı zamanda maaşlı troller vasıtasıyla geçmiş dönemi karalayarak kendi beceriksizliğini örtmeye çalışıyor.

Mansur Yavaş'ın belediyeciliğine uzman gözüyle mercek tutulduğunda;

-Ortaya konulan bir vizyon yok

-Proje Yok

-Hedef Yok

-Dolayısıyla İCRAAT YOK.

SIFIRDAN BAŞLAYIP BİTİRDİĞİ İCRAATI YOK

Mansur Yavaş belediyeciliğinde boya badana, sök tak, kuru peyzaj işleri ve şehir merkezindeki yön levhalarının rengini kırmızı yapmak gibi icraatlarına bakıldığında vizyonu dekorasyon belediyeciliğiyle örtüşüyor..

Oysa ki bulunduğu makam ülkenin başkenti Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin dünya başkentleriyle proje bazında ve vizyon bazında yarışması gerekirken, belediyeye bağlı taşeron şirketlerin bile projelendirip başlayıp bitireceği küçük işlerin açılışlarıyla övünür hale gelen bir Ankara, Mansur Yavaş'ın vizyonunu gösteriyor.

Aslında Mansur Yavaş bizi şaşırtmıyor. Beypazarı Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili övündüğü tek şey tarihi binaların dış cephesini boyamaktı.

Seçimden önce halka vaad ettiği hizmetlerin hiç birini yapmayıp vaadlerinin bulunduğu web sitesini yayından kaldırıp, yine vaadlerinin bulunduğu youtube kanalındaki videoları sildirdi.

MANSUR YAVAŞ'IN TROLL ORDUSU

Mansur Yavaş'ın hizmet bölümünde bunları bulduk. Bir de Mansur Yavaş'ın sosyal medya bölümü var. İşte asıl vizyon, asıl misyon, asıl proje orada...

Çünkü vizyonları halkı yanıltmak, yapmadıkları şeyleri yapmış gibi göstermek hedefleri halkı kandırmak!

Direk Mansur Yavaş'ın (kendisine ben bürokratım diyen) danışmanına bağlı olduğu konuşulan 250 kişilik troll ordusuyla adeta propaganda merkezine dönüşen sosyal medya belediyeciliği...

Kendilerine inanmış, umut bağlamış seçmenlerinin iyi niyetlerini suistimal eden, onlarıda yalan kumpanyasının içine çeken bir troll ordusu...

Bütün bunlara bakıldığında kaybeden Ankaralı.

Şehri yaşatan, şehre vergisini veren, geleceğini ve yatırımını bu şehre bağlayan bütün vatandaşlar günden güne kaybediyor. Ellerindeki geçmişten kalan hizmetlerinde bir bir tükendiğini görüyor.

Ankara SOS veriyor.

Sesimizi duyan var mı?