TRT 1 fenomen dizi için sezon finali kararını değiştirdi! Hayranlarını üzecek final kararı geldi!

TRT 1 fenomen dizi için sezon finali kararını değiştirdi! Hayranlarını üzecek final kararı geldi!

TRT 1 ekranlarına damga vuran tarihi diziler arasında ilgi çeken fenomen dizi için final hazırlıkları başladı. Herkes dizinin sezon finali yapmasını bekliyordu. Fakat TRT 1 yeni aldığı karar ile dizinin finale gideceğini açıkladı.

Hayranlarını şaşkına uğratan bu gelişme özellikle popüler kanallarda yerini alan en çok izlenen ve izlenme rekorları kıran dizilerin final yapmasının ardından şok bir paylaşımla duyuruldu.

Rakip kanal olan Kanal D'de Camdaki Kız ve Kraliçe dizisi finale hazırlanıyor. Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği gibi ve Güzel Günler final bölümü ile ekranlara veda etti. ATV'de Bir Küçük Gün Işığı, FOX TV'de ise Yasak Elma büyük final için son bölümlerini ekranda yayınlamaya hazırlanıyor.

SEZON FİNALİ BEKLENİYORDU!

Yaz dönemi öncesinde finali gerçekleşen diziler arasında sezon finaline gidenlerde vardı. b

Bunlar arasında TRT'nin en sevilen dizileri arasında kabul edilen ve büyük ses getiren Alparslan Büyük Selçuklu'da bulunuyordu. Dizinin yeniden sezon yapacağı beklenirken tamamen finale gireceği açıklandı hayranları şoka uğradı.

3 SEZONLUK BÜYÜK BAŞARI!

trt-1-fenomen-dizi-icin-sezon-finali-kararini-degistirdi-hayranlarini-uzecek-final-karari-geldi-2.jpg

Akli film imzası ile ekranlara taşınan 2020 yılı korona dönemine damga vuran Alpaslan Büyük Selçuklu dizisi tam 3 sezondur ekrana geliyordu. 2020 ve 2021 sezonlarında Uyanış Büyük Selçuklu adı ile ekranlara gelen dizi ardından Alparslan Büyük Selçuklu olarak yayın hayatına devam etti. Başrol oyuncuları değişti ve tarihin farklı bir dönemi ele alınmaya başlandı.

ALPASLAN BÜYÜK SELÇUKLU KAÇINCI BÖLÜMDE BİTECEK?

2020 yılında TRT 1'de yayınlanan Selçuklu hükümdarı Melikşah'ın hayatına ışık tutan dizi 2022 ve 2023 sezonunda artık Melikşah'ın babası Alparslan Büyük Selçuklu'nun hayatı ele alınarak sürdürüldü. Bu benzersiz tarihi yapım seyircilerin de çok hoşuna gitti. Yayınlandığı ilk günden beri güzel tepkiler alanı dizi artık finale giriyor. 2020 yılından beri yayınlanan fenomen dizi 61.bölümü ile ekranlara veda edecek.

Dizinin final yapacağını gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. Paylaşılan habere göre dizi yönetmeni Emre Konuk bugün dizi ekibine final yapılacağını duyurdu. 61. bölümde final bölümü ile ekrana veda edecek.