Tüm abonelere gruplarına duyuruldu: Elektrik faturası 30 TL üzerinde geliyorsa…

Tüm abonelere gruplarına duyuruldu: Elektrik faturası 30 TL üzerinde geliyorsa…

Binlerce vatandaş kendi adına gelen elektrik faturasını ödemek durumda kalıyor. Kimi zaman elektrik abonelerine duyuru yapılabiliyor. Elektrik faturası 30 TL üzerinde gelen müşterilere yapılan yazılı açıklama ile duyuru yapıldı.

Elektrik abonelerine Gediz Parekende internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, fatura tutarı 30 TL ve üzeri olanların kampanyadan faydalanabileceği bildirildi. Tüm abone grubundaki müşterilerin kampanyadan faydalanabileceği açıklandı.

Kampanyanın Türkiye’deki Gediz Perakende abonelerine yönelik olarak bildirildi. Kampanya il sınırı olmaksızın tüm Türkiye’den gerçekleştirilecek fatura ödemelerinde geçerli olacak. Gediz Parekende kampanya açıklamasında, “Banka veya kredi kartına ihtiyaç duymadan anında kredi limiti oluşturma kolaylığı, kredini faizsiz 1 ay erteleme fırsatı ve taksit seçenekleriyle elektrik faturanızı gününde, dilediğiniz gibi ödeyin.”

Kampanya ile ilgili detaylar Gediz Parekende internet sayfası üzerinden açıklandı:

Kampanyanın detayları

Bu kampanyadan, Gediz Perakende faturasını ödemek isteyen tüm abone grubundaki müşteriler yararlanabilmektedir. Kampanyaya katılabilmek için TCKN ile Kredim’e üye olunması ve fatura ödemesinin ilgili Kredim hesabından yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimiz uygulama mağazalarında yer alan Kredim aplikasyonunu cep telefonuna indirerek veya www.kredim.com.tr adresinden sanal kartlarını oluşturarak www.gedizperakende.com.tr sitelerinde bulunan Hızlı İşlemler menüsünden faturalarını ödeyebilir.

Müşterilerimizin, kampanyadan yararlanmak için tüm süreçlerini dijital ortamdan tamamlamaları gerekmektedir.

Müşterilerimizin, www.kredim.com.tr adresinden veya Kredim mobil aplikasyonundan kendilerine özel oluşturulan skorlama ile limit oluşturması gerekmektedir. Müşterilerimiz, oluşturduğu kredileri www.kredim.com.tr adresinden web sitesinden veya Kredim mobil aplikasyonundan takip edebilir; geri ödemelerini tamamlayabilirler. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimizin fatura tutarı 30 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

Müşterilerimiz, elektrik faturalarını faizsiz bir ay sonra ödeme veya özel faiz oranları ile 9 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilir; faturalarının geri ödemelerini faizsiz bir ay sonraya erteleyebilir veya 9 aya kadar özel faiz oranları ile geri ödemelerini sağlayabilirler.

Kampanyaya özel belirlenen taksit sayıları ve faiz oranları aşağıdaki gibidir:

Yukarıdaki tabloda yer alan faiz oranlarına mevzuat gereği yasal vergiler olan BSMV ve KKDF eklenmiştir. Kullanılan kredilerin geri ödemeleri www.kredim.com.tr adresinden veya Kredim mobil aplikasyonundan yapılabilecektir. Bu iş birliği abonelerimize ödeme kolaylığı sağlamak amacı ile yapılmış olup, elektrik hizmetinizin devam ettirilmesi için düzenli ödeme yükümlülüğünüz devam etmektedir.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, öncelikle uygulama mağazalarında yer alan Kredim aplikasyonunu indirebilir veya www.kredim.com.tr adresinden TCKN’leri ile sisteme giriş sağlayıp, sanal kartlarını oluşturabilir. Sanal kart oluşturan müşterilerimiz ‘’Akılı Skorlama Yöntemi’’ ile kredi limitlerini oluşturabilirler. Sanal kart oluşturma ve kredi limiti belirleme işlemlerini tamamlayan müşterilerimiz Gediz Perakende web sitesinde bulunan Hızlı İşlemler menüsünden faturalarını kolaylıkla ödeyebilirler.