Tüm kireçlerden kurtulun! Bu yöntem ile kireç oluşumlarını kısa sürede çözebilirsiniz!

Tüm kireçlerden kurtulun! Bu yöntem ile kireç oluşumlarını kısa sürede çözebilirsiniz!

Banyo ve mutfaklarda yer alan musluklarda meydana gelen kireçler, temizlik süreçlerini bir hayli uzatmaktadır. Metal eşyalar üzerinde de meydana gelebilen kireç oluşumlarını bir gecede yok edecek o püf noktası açıklandı.

Özellikle banyo ve mutfakların temizliği oldukça zaman almaktadır. Temizlik sırasında, banyo ve mutfaklarda yer alan musluklar ile musluk bataryalarının kireçlerden arındırılması neredeyse imkansız olabiliyor. Birçok farklı kimyasal içerikli ürün kullanımı ile gerçekleştirilen temizlikler, çoğu zaman istenilen sonucu da sağlamaktadır.

Temizlik uzmanı olan Bayan Hinch’in önerdiği bu yöntem ile musluklarda oluşan kireçlerden bir gecede kurtulmak mümkün. Bu yöntem için kimyasal içerikli ya da pahalı temizlik ürünlerine de ihtiyaç duyulmuyor. Musluklarda biriken kireç hep pis bir görüntüye sebep oluyor hem de muslukların performansının düşmesine neden oluyor.

DOĞAL ÜRÜNLERİ KULLANIN

640xauto-6.webp

Temizlik uzmanı olan Bayan Hinch, takipçileri tarafından gelen sorulara yanıtlar vermeye devam ediyor. Bir takipçisinden gelen; ‘’Lütfen yardım edin! Bu kireci banyo musluğumdan nasıl çıkarabilirim? Çeşitli ürünler denememe rağmen kireci çıkartamadım.’’ sorusuna oldukça kolay bir tüyo veren Bayan Hinch, beyaz sirke kullanımını önerdi. Bu önerinin ardından Pauline Buxton ise şu yorumu yaptı; ‘’Pamuğa batırılmış beyaz sirkeyi musluğun kireçli alanına sararak sabitleyin. Bir gece boyunca sirkeli pamuğu muslukta bekletin.’’ dedi.

KİREÇ BİR GECEDE KAYBOLACAK

Beyaz sirke kullanımı ile metal ürünler üzerinde oluşan kireçlerin giderilebileceğini açıklayan temizlik uzmanı, takipçileri tarafından da onay aldı. Beyaz sirke kullanımını deneyen kişiler, yorumlar yaparak tüyonun işe yaradığını ifade etti. Hallie Welsh’de beyaz sirke kullanımını deneyerek yorum yapan isimler arasında yer aldı. Hallie Welsh yaptığı yorumda şu ifadelere yer verdi; ‘’Bu yöntemi kabul ediyorum. Kireçli alanı beyaz sirke ile ıslatmaya çalışın, kireç bir gecede kaybolacak, bu harika.’’