Tüp fiyatlarına sofraları şenlendirecek indirim! Büyük mutfak tüpü fiyatı 48 TL birden düştü

Tüp fiyatlarına sofraları şenlendirecek indirim! Büyük mutfak tüpü fiyatı 48 TL birden düştü

Son dönemin zam rekortmeni ürünlerin başında yer alan tüp fiyatları için beklenen indirim geldi. Doğalgaz fiyatlarına gelen indirim sonrasında İpragaz tüp fiyatı için indirim haberi verildi.

Tüp fiyatlarına sofraları şenlendirecek indirim! Büyük mutfak tüpü fiyatı 48 TL birden düştü... 2022 senesinin zam şampiyonları arasında yer alan artan fiyatı nedeni ile mutfaklara ateş düşüren tüp fiyatları 2023 senesine de çifte zamla başlamıştı.

Ocak ayının başında ve ortasında zamlanan tüp fiyatları ay sonunda ise düşüş gösterdi. Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş nedeni ile küresel piyasalarda doğalgaz fiyatları adeta alev alırken bu da dolayısı ile tüp fiyatlarına rekor zam gelmesine neden olmuştu. Doğalgaz fiyatlarında normalleşme dönemine girilirken spot piyasada düşen gaz fiyatları sonunda tüp fiyatlarına da indirim olarak yansıdı.

TÜP FİYATLARINA İNDİRİM MÜJDESİ! İPRAGAZ APP ÜZERİNDEN SİPARİŞ VEREN 48 TL UCUZ ALACAK!

Tüp fiyatları yükselen rakamlar nedeni ile vatandaşın mutfakta ki yükünü arttırırken ocakta tencere kaynatmak zorlaşmıştı. Özellikle de Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaşın ilk şok döneminde tüp fiyatlarındaki zamlar vatandaşı bunaltırken beklenen 2023 yılının ilk indirim müjdesi de geldi. 31 Ocak 2023 tarihi itibari ile İpragaz App uygulaması üzerinden büyük mutfak tüpü siparişi veren kişiler 48 TL'lik indirim hakkından yararlanacaklar.

ipp-kampanya.jpgİpragaz tarafından Hesaplı Kampanya adı verilen kampanya duyurusunda "iPApp müşterilerine özel 12 kg’lık ev tüpünü hemen avantajlı fiyattan sipariş vermek için sepette “Hesaplı Kampanya” seçimini yapınız" ifadelerine yer verildi. Uygulama üzerinden sipariş veren kişiler büyük mutfak tüpü fiyatı için sadece 280 TL ödeme yapacaklar.

aygaz-tup-fiyati.jpg

AYGAZ BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Türkiye'nin en çok satan tüp markaları arasında yer alan Aygaz büyük mutfak tüpü satış fiyatı 337 TL olarak uygulanırken böylelikle İpragaz uygulama üzerinden büyük tüp siparişi veren kişiler toplamda 48 liralık indirim hakkından yararlanmış olacaklar.