Türkiye İş Bankası’ndan 100 bin TL’ye kadar kolay geri ödemeli nakit desteği açıklaması geldi!

Türkiye İş Bankası’ndan 100 bin TL’ye kadar kolay geri ödemeli nakit desteği açıklaması geldi!

Nakde ihtiyacı olanlar için Türkiye İş Bankası’ndan kolay geri ödemeli ve düşük faizli bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. İşte Türkiye İş Bankası kredi faiz oranı…

Bankaların son zamanlarda müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına özellikle üzerine eğildiği ihtiyaç kredileri kampanyaları, vatandaş cephesinde ise, banka seçimini etkileyen bir faktör haline geldi. Daha düşük faizli ve çeşitli kolaylıklar sağlayan bankalar ile çalışmak isteyen vatandaşlar, kredi kampanyalarını da yakından takip etmeye başladı. Bu kampanyalar arasına Türkiye İş Bankası da bir kampanya ekledi.

Türkiye İş Bankası’nın devam eden çeşitli avantajlı kampanyalarına bir de düşük faizli ve kolay geri ödemeli ihtiyaç kredisi dahil oldu. Çok sayıda alanda kullanım için sağlanan ihtiyaç kredilerinin destek türünü ve yelpazesini de artıran Türkiye İş Bankası, güncel kredi kullanım şartlarına ilişkin geçtiğimiz gün yazılı bir açıklama gerçekleştirdi. İşte Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredisi kullanım şartları…

UZUN VADE PLANLARI VAR

turkiye-is-bankasindan-100-bin-tlye-kadar-kolay-geri-odemeli-nakit-destegi-aciklamasi-geldi.png

Geri ödemeleri kolaylaştıran Türkiye İş Bankası, kişiye özel ödeme planlarının yanı sıra uzun vadeli taksitler ile müşterilerini desteklemeye başladı. Bu kapsamda 36 aya kadar vade sunan Türkiye İş Bankası, vadelendirmenin kredi tutarına göre değişeceğini hatırlattı. Bu kapsamda Türkiye İş Bankası’ndan gelen açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

“Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay ile, 50.000 TL – 100.000 TL’ye kadar (100.000 TL dahil) olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanmaktadır.”

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KULLANIMI VAR

Kolay geri ödeme gibi kolay kredi başvurusunu da adeta bir ilke edinen Türkiye İş Bankası, ‘Anında Kredi’, ‘Anında Alışveriş Kredisi’, ‘Eğitim Kredisi’, ‘Ek Hesap / Kredili Mevduat Hesabı’ gibi kredi paketleri ile dijital kanallarından hemen onaylanan kredi paketlerini devreye aldı. Aynı zamanda ‘Tüketici Destek Kredisi’, ‘Arsa Kredisi’, ‘2/B Arazi Kredisi’, ‘Yat Kredisi’ ve ‘Çevreci Kredi’ gibi özel ihtiyaç kredisi paketleri de sunan Türkiye İş Bankası’nın bir diğer avantajı ise, piyasanın altında kalan kredi faiz oranı oldu. Daha önce 2,05’ten kredi sağlayan Türkiye İş Bankası, bu ay itibariyle sigortalı ihtiyaç kredileri kullanımında başlangıç faizini yüzde 1,95’e çekti.