Türkiye’de 3 ay fazla kalınca daralma yaşadığını söyleyen o ünlü isim, eleştirilerin hedefine oturdu!

Türkiye’de 3 ay fazla kalınca daralma yaşadığını söyleyen o ünlü isim, eleştirilerin hedefine oturdu!

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin’in Armağan Çağlayan’ın programında Türkiye ile ilgili söylediği sözler eleştirilerin hedefine oturdu. İşte o sözler…

Son zamanlarda pek çok ismin çocukların eğitimi gibi çeşitli gerekçeler ile yurt dışına taşınıyor olması, sosyal medyada ciddi eleştirilere neden olan konular arasına girmeye başlamıştı. Bu kapsamda son olarak bir açıklama daha yapan Türkiye güzellerinden birisi Armağan Çağlayan’a konuştu. Ünlü ismin sözleri ise, sosyal medyada hiç olmadığı kadar tepkiyle karşılandı.

Armağan Çağlayan’ın ilgiyle takip edilen YouTube programına katılan 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, ilginç açıklamalarda bulundu. Armağan Çağlayan’ın programında hakkında merak edilen sorulara yanıt veren tescilli güzel, Türkiye’yi hiç terk etmediğinin altını çizdi. Ancak, Türkiye’de sıkıldığını söyleyen Şevval Şahin’e tepkiler ise üst üste geldi. İşte Şevval Şahin’in sosyal medyada tepki çeken açıklamaları…

“BANA BİR DARALMA GELİYOR”

turkiyede-3-ay-fazla-kalinca-daralma-yasadigini-soyleyen-o-unlu-isim-elestirilerin-hedefine-oturdu.png

Yaşamının çoğunluğunu yurt dışında geçiren Şevval Şahin Türkiye’deki hayatının yarışmadan sonra başladığını söyledi. Türkiye’de mutlu olduğunun altını çizen Şevval Şahin, “Mutluyum ama Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor ben gidip gelme taraftarıyım. Buranın enerjisi olabilir, bazen üstümde olan ilgiden daralabiliyorumdur” açıklamasıyla dikkat çekti.

Şimdilerde modellik yapan Şevval Şahin, ailesinin hayatının bir kısmının Türkiye’de bir kısmının ise Hollanda’da olduğunu ifade etti. Ardından kendisini bir yere ait hissedemediğini söyleyen Şevval Şahin, “Kendimi onlar gibi bir yere ait hissetmiyorum. Bir yerde bütün bir yıl kalamam” dedi.

“BİR TEK YERE AİT OLMAK İSTEMİYORUM”

Şevval Şahin’in asıl dikkat çeken açıklamaları ise, kendisini İstanbul’da hep turist olarak hissettiğini itiraf ettiği açıklamaları oldu. Ardından tekrardan tek bir yere ait olmak istemediğini vurgulayan ünlü güzel, “Burada gerçekten yaşamaya başladıktan sonra İstanbul’a da Türkiye’ye de aşık oldum ama bir tek yere ait olmak istemiyorum” açıklamasını yaptı. Şevval Şahin’in bu sözleri ise, sosyal medya kullanıcılarını harekete geçirdi.

Sosyal medya kullanıcıları Şevval Şahin’in, Armağan Çağlayan’ın programındaki sözlerine tepki gösterdi. Pek çok sosyal medya kullanıcısı güzel isim için; “Mümkünse hiç gelmesin”, “Biz de ona bayılmıyoruz”, “Vatandaşlığını da bıraksın” gibi eleştiriler yorumlar yaptı.