Üniversite'de çalışacak sözleşmeli personel alınacak! KPSS puanı olan herkes başvurabilir: Son gün 15 Haziran

Üniversite'de çalışacak sözleşmeli personel alınacak! KPSS puanı olan herkes başvurabilir: Son gün 15 Haziran

Kamu Kurumuna bağlı sözleşmeli personel olarak çalışmak isteyen milyonlara müjde verildi. Üniversite'de çalışmak isteyen ve KPSS puanı bulunan herkes için ilan yayımlandı.

Tğürkiye'de günden güne artan işsizlik sonrası kamuya bağlı sözleşmeli personel ilanllarına ilgi artmaya başladı. Bu anlamda Çukurova Üniversitesi'de önemli bir personel alımı ilanı ile aiş arayanlara müjdeyi verdi.

Üniversite'de çalışacak sözleşmeli personel alınacak! KPSS puanı olan herkes başvurabilir: Son gün 15 Haziran- Üniversite tarafından yapılan açıklamada, '2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın (Gemi Adamı ve Mütercim Tercüman unvanları hariç) 39 Sözleşmeli Personel alımı yapılacaktır' denildi.

2955154-810x458-001.jpg

Yapılan personel açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Hemşire, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Destek Personeli, Gemi Adamı ve Mütercim Tercüman kadrolarına başvurmak isteyen adayların, www.cu.edu.tr adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek. Başvuru işlemleri, 1 – 15 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılabilecek.

Üniversitemizde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı’na ekli Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda, 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın (Gemi Adamı ve Mütercim Tercüman unvanları hariç) aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 39 (otuz dokuz) sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

POZİSYON
SIRA NO
UNVANIKADRO
SAYISI
ARANAN NİTELİKLER
HE1+A3:D12HEMŞİRE15İlgili Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik
lisans programından mezun olmak.
HE2HEMŞİRE4Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak.
ST3SAĞLIK
TEKNİKERİ
1Paramedik ön lisans İlk ve Acil Yardım ön lisans
programlarının birinden mezun olmak.
ST4SAĞLIK TEKNİKERİ1Anestezi ön lisans veya Anestezi Teknikerliği ön
lisans programlarının birinden mezun olmak, B2 seviyesinde İngilizce sertifikasına sahip olmak.
ST5SAĞLIK TEKNİKERİ1Eczane Teknikerliği ön lisans veya Eczane Hizmetleri ön lisans programlarının birinden
mezun olmak.
RT6RÖNTGEN TEKNİSYENİ1Ortaöğretim Kurumlarının Radyoloji Teknisyenliği Bölümünden mezun olmak.
RT7RÖNTGEN TEKNİSYENİ2Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans veya Radyoloji ön lisans programlarının birinden
mezun olmak.
DP8DESTEK PERSONELİ (ERKEK)31- Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir bölümünden mezunu olmak.
2- Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Merkezi Kafeterya ve diğer tüm birimlerinde temizlik, mutfak işleri, bulaşıkhane, salonlarda vb. destek işlerini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engeli bulunmamak.
3- Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Merkezi Kafeterya veya ihtiyaç olması halinde tüm birimlerde istihdam edilebileceklerdir.
4- Erkek adaylar için, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
5- İlan Son Başvuru Tarihi itibariyle 25 yaşını
tamamlamış – 35 yaşından gün almamış olmak.
DP9DESTEK PERSONELİ (ELEKTRİK)41- Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik bölümünden mezun olmak veya Mesleki Yeterlilik Kurumundan alınmış mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.
2- Geçerli EKAT belgesine veya Pano monitörü ustalık belgesine sahip olmak.
3- En az 3 yıl Dağıtım veya pano montaj sektöründe deneyim sahibi olmak. (Belgelendirmek kaydıyla, SGK dökümü ve çalıştığı kurumdan görev belgesi alınacak).
4- Yüksek Gerilim arızalarına müdahil olabilecek, gerekli iş güvenliği tedbirlerini alacak ve aldırtabilecek deneyime sahip olmak.
5- İlan Son Başvuru Tarihi itibariyle 35 yaşından
gün almamış olmak.
DP10DESTEK PERSONELİ (ELEKTRİK)11- Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik veya Motorlu Araçlar Teknolojisi bölümünden mezun olmak veya bu alanlarla ilgili Mesleki Yeterlilik Kurumundan alınmış mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.
2- En az 3 yıl Jeneratör Arıza ve Bakımı sektöründe deneyim sahibi olmak. (Belgelendirmek kaydıyla, SGK dökümü ve çalıştığı kurumdan görev belgesi alınacak).
3- Jeneratör arızalarına müdahil olabilecek, gerekli iş güvenliği tedbirlerini alacak ve aldırtabilecek tecrübeye sahip olmak.
4- İlan Son Başvuru Tarihi itibariyle 35 yaşından
gün almamış olmak.
DP11DESTEK PERSONELİ (İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA)41. Ortaöğretim Kurumlarının, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanından mezun olmak.
2. İlan Son Başvuru Tarihi itibariyle 35 yaşından
gün almamış olmak.
MT12**MÜTERCİM - TERCÜMAN11- Yükseköğretim Kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren Mütercim Tercümanlık (İngilizce), Çeviribilim (İngilizce) bölümlerinden mezun olmak
2- En az 95 puan ve üzeri YDS veya dengi yabancı dil puanına sahip olmak
3- İngilizce’den Türkçeye, Türkçeden İngilizceye yazılı ve sözlü çeviri konusunda 3 yıllık iş tecrübesine sahip olmak ve çalıştığı kurumdan
belgelendirmek
GA13***GEMİ ADAMI
(Usta Gemici)
11- En az “Usta Gemici” yeterliliğine sahip olmak,
2- Temel STCW belgesine sahip olmak, 3- En az ilköğretim mezunu olmak,
4- Geçerli Gemi Adamı sağlık raporuna sahip olmak,
5- Küçük ölçekli balıkçılık operasyonlarında deneyimli olmak bu kapsamda uzatma ağı atılıp toplanması, pareketa serilmesi ve toplanması ığrıp çekilmesi operasyonlarını yapabilmelidir.
6- Av araçları yapımı ve donanımı konusunda deneyimli olmalıdır. Bu kapsamda uzatma ağ donatabilmeli, ağ tamiri işlemlerini yapabilmeli, paraketa takımını donatarak hazır hale getirebilmelidir.
7- İlan Son Başvuru Tarihi itibariyle 23 yaşını tamamlamış – 35 yaşından gün almamış olmak.
8- Aylık Brüt Sözleşme Ücreti 19.407,26 TL.