Ünlü Ekonomist'ten 2023 yılında yatırımcıları paraya doyuracak yatırım önerisi geldi!

Ünlü Ekonomist'ten 2023 yılında yatırımcıları paraya doyuracak yatırım önerisi geldi!

Ünlü Ekonomist İslam Memiş'ten ne altın ne dolar öyle bir yatırım aracına işaret etti ki bu yıl paraya para demeyeceksiniz.

Ünlü Ekonomist'ten 2023 yılında yatırımcıları paraya doyuracak yatırım önerisi geldi: Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş gram gümüş fiyatlarının son iki yıldır gram altını tahtından edecek değere ulaştığını ve daha karlı bir yatırım aracı olacağını söyledi.. 2020 yılında 2,50 lira olan gram gümüşün bugünlerde 14,48 liradan işlem gördüğüne dikkat çekti ve ekledi; "Yani, 2020'de 100 bin liraya 40 kg gümüş alan yatırımcının bugün 100 bin lirasını 595 bin lira yaptığını gördük" ifadelerine yer verdi.

GÜMÜŞ 3 YILDA ALTI KATI KAZANDIRDI

Son dönemlerde altın tahtını sallayan ve yatırımcısına üç yılda altı katı kadar para kazandıran gümüş yeni güvenli liman olarak adlandırılabilir. Gümüşe yatırımcının ilgisinin büyük olduğu görülüyor. Ayrıca birçok sanayinin de kullandığı gümüşe talepte sürekli artış yaşanıyor. Uzmanlar tarafından bu yıl gümüş yılı olacak şeklinde söylemler yankılanıyor. Bu yıl gümüşün getirisinin oldukça fazla olacağı söyleniyor.

Gümüşe yatırım yapan vatandaşlar gümüşü ikinci liman olarak adlandırıyorlar. Yatırımcılarına son iki yılda gram bazında altı kat ons bazında ise iki kattan fazla kazanım sundu. yatırımcının yeni gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

GÜMÜŞ ALTINI TAHTINDAN EDİYOR

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş gram gümüşün son iki yılda gram altını tahtından edecek kadar çok kazandırdığını söyledi ve gümüş yatırımcıları hakkında şu ifadeleri kullandı;

"Gram gümüş, son iki yıldır gram altını tahtından eden değerli bir yatırım aracı oldu. 2020'de 2.50 lira olan gram gümüş, bugünlerde 14.88 liradan işlem görüyor. Yani, 2020'de 100 bin liraya 40 kg gümüş alan yatırımcının bugün 100 bin lirasını 595 bin lira yaptığını gördük. 100 bin liranın aylık sabit getirisi 20 bin 625 lira oldu. Bu, çok büyük bir kazanç ve getiri" ifadelerine yer verdi.