Ünlü Futbolcu Jose Sosa takım arkadaşının eşiyle kulüpte öpüşürken yakalandı! Kıskançlıktan çılgına döndü!

Ünlü Futbolcu Jose Sosa takım arkadaşının eşiyle kulüpte öpüşürken yakalandı! Kıskançlıktan çılgına döndü!

Eski Fenerbahçe oyuncusu Jose Sosa, bu kez çuvalladı. Gece eğlencesinin dozunu fazla kaçırınca Arjantin oyuncunun eski eşiyle öpüşmeye başladı. O anları sosyal medyada gören eski eş Rodrigo kıskançlıktan çılgına döndü. İşte detaylar…

Türkiye'de kariyeri devam ederken Fenerbahçe forması ile tozu dumana katan Sosa, bu kez sert kayaya çarptı. Arjantin'de forma giyen Rodrigo De Paul ile bir dönem evli olan iki çocuğunun annesi Camila Homs ile deşifre edildi.

Türkiye'de Trabzonspor, Beşiktaş ve son olarak da Fenerbahçe'de forma giyen Sosa, Arjantin gündemini salladı. Sosyal medyada çarşaf çarşaf yayınlanan o kareler eski eşi de sinirlendirdi.

Sosa, son dönemlerde daha çok alkollü haliyle fark ediliyordu. Mekan çıkışlarında sürekli alkollü şekilde karşılaşılan Sosa, ilk kez böyle büyük bir polemiğin içerisine düştü.

Arjantin'de yayınlanan bir magazin kanalındaki sonucu konuyu daha da detaylandırdığında işin boyutu değişti. Sunucu Carmen Barbieri video dışında gelen bilgiye göre çiftin bütün gece sarmaş dolaş barda uzun uzun öpüşmeye devam ettiğini de ekledi.

ASLINDA İKİSİ DE YOLLARINI AYIRMIŞTI!

nlu-futbolcu-jose-sosa-takim-arkadasinin-esiyle-kulupte-opusurken-yakalandi-kiskancliktan-cilgina-dondu-2.jpg

Paul, bu duruma sessiz kalamadı çünkü Camila Homs ile çocukluk arkadaşıydılar. Ardından evlendiler ve 12 yıllık bir beraberliğe adım attılar. Bu evliliklerinden iki çocukları oldu fakat anlaşamayan çift 2022 yılında boşanmaya karar verdi. Paul, Martina Stoessel ile sevgili oldu.

Paul Arjantin medyalarını sarsan her yerde fotoğraf ve videoları yayınlanan o anları iki çocuğunun annesi olmasının da etkisiyle şiddetle karşı çıktı. Söylenenlere göre Jose Sosa'yı aradı.

JOSE SOSA KİMDİR?

Jose Sosa, orta saha mevkiinde performansını sunan şu anda Estudiantes de La Plata takımında oynayan Arjantinli futbolcudur. 2005 ve 2014 yılları arasında Arjantin milli futbol takımında performansını sergilemiştir. 1985 doğumlu olan Sosa, 37 yaşındadır.

Sosa, şarkıcı Carolina Alurralde ile 2021 yılının Aralık ayında boşanmıştı. 18 yıldır birlikte olan çiftin ayrıldığı gizlenmişti. Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ise eşi bu açıklamayı yaparak: “Joseden ayrıldım bu bilinmiyordu. Aşk ilişkimiz sonlandı ancak kızlarımın babasıdır. Saygı duyuyorum” dedi.