Ünlü kasap Nusret sözünü unutmadı! Deprem bölgesine yüklü bağışta bulundu! Bağış dekontu…

Ünlü kasap Nusret sözünü unutmadı! Deprem bölgesine yüklü bağışta bulundu! Bağış dekontu…

Depremin ilk gününden beri yardımlarını esirgemeyen, şöhreti yakalamış popüler kasap Nusret yine yardım bölgesindeydi. Onun bu cömert tavrı sosyal medya üzerinden paylaştığı dekont ile yeniden desteğini hatırlattı. İşte detaylar…

Deprem bölgesindeki afetzedelere destek olabilmek için ilk günden beri kendi özel tırlarını kullanarak mobil araçlarla bölgeye destek olan Nusret yeniden yardımda bulundu. Özel araçlarını yönlendirerek 11 farklı ilde günlük 5 bin kişiye yemek dağıtımı yapmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden “Birlik ve beraberlik zamanı” diyerek her an destek olması ve depremzedelere kucak açması takdir edildi.

Sosyal medyada yapılan bağış kampanyası için Nusret 25 milyon TL bağışta bulunacağını söylemişti. Canlı yayın üzerinden verdiği bu söz sonrasında dünyaca ünlü et restoranları ile tanınan Nusret Gökçe sonunda o sözü tuttu. AFAD'a 25 milyon TL bağışladı. Dekontunu da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

KAFESİNİN AYLIK GELİRİNDEN DE PAY AYIRDI!

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ilde etkisini hissettiren depremde tüm imkanlarını kullanan Nusret Gökçe ilk günden beri depremzedelerin yanında olmuş mobil araçları ile 5 bin kişilik yemek dağıtmıştı.

Bununla da kalmamış geçtiğimiz aylarda kendisine ait bir kafesindeki 6 aylık gelirin tamamının yarısını çocuk esirgeme kurumuna bağışladığını söylemişti. Açıkladığı rakamlarda kafesinin aylık gelirinin yarısı 1 milyon TL'ye denk geliyordu.

MİAMİ SEMALARINDAN DEPREME DESTEK!

unlu-kasap-nusret-sozunu-unutmadi-deprem-bolgesine-yuklu-bagista-bulundu-bagis-dekontu.png

Dünya çapında popüler hale gelen restoran zincirleri ile adından söz ettiren işletmeci bununla yetinmedi. Amerika'ya giderek Miami'de bir yardım kampanyası başlattı. Bir uçak kiraladı. Uçağa bağladığı yazı ile gökyüzünde “Help For Türkiye #saltbae” yazısını dolandırdı. Bu hareketi sayesinde sahil bölgesindeki onlarca vatandaşın da ilgisini çekti. Maddi manevi Türkiye'deki depremzedeleri hiçbir zaman yalnız bırakmadan destekleyen Nusret'in derinden çaba göstermesi ise halk tarafından saygıyla karşılandı.

NUSRET KİMDİR?

Nusret Gökçe, 1983 Erzurum doğumludur. 39 yaşında olan Gökçe restoran işletmecisi, şef ve Türk kasaptır. Salt Bae takma adı ile eti pişirme ve tuzlama şeklindeki farklılığı internet üzerinden fenomen haline gelmesini sağlamıştır. Ardından kendisine ait olan Nusr-Et isimli bir zincir restoranın sahibi olmuştu. Dünyanın farklı bölgelerinde onlarca şubesi bulunuyor.