Ünlü model Bella Hadid dişçi koltuğunda kabusu yaşadı! Vücudunu acı içinde bırakan o hastalığı…

Ünlü model Bella Hadid dişçi koltuğunda kabusu yaşadı! Vücudunu acı içinde bırakan o hastalığı…

Dünyaca ünlü model son günlerde hiç beklemediği ağrılarla mücadele etmeye çalışıyor. 26 yaşında olan Filistin asıllı Amerikan model Bella Hadid sosyal medya hesabı üzerinden hastalığına dair detayları paylaştı…

Bella Hadid sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptığında takipçileri büyük üzüntü yaşadı. Samimi paylaşımında yakalandığı hastalık nedeniyle ağrı ve acı hissettiğini ve bunun dayanılmaz olduğunu söyleyen Hadid hayranları tarafından büyük destek aldı. Bella Hadid bu hastalığa nasıl yakalandı ve bu hastalığın sonrasında neler yaşanıyor? araştırılmaya başlandı.

Söylenenlere göre Bella Hadid diş çektirmek istemiş ve bu diş çektirme serüveni katlanarak gelen farklı hastalıklara neden olmuştu. Kısa süre önce Lyme hastalığına yakalandığını ve büyük ağrılar çektiğini ifade eden Hadid, geçtiğimiz yıl çektirdiği dişinin ardından yaşanan bir dönem olduğunu söyledi.

“ACIYI KALBİMİN DERİNLİĞİNDE HİSSEDİYORUM!”

nlu-model-bella-hadid-disci-koltugunda-kabusu-yasadi-vucudunu-aci-icinde-birakan-o-hastaligi.png

Ünlü model Hadid geçtiğimiz yıl ağrıyan dişini çektirmek istemişti. Dişçide ise kanal tedavisi uygulandı. Uygulanan tedavi sonrasında ön alt dişlerinde sızlama yaşandı. Ne olduğunu anlayamamıştı. Ardından tekrar doktora gittiğinde ön alt dişinde bir enfeksiyon olduğunu söyledi. Bu sızlama daha da derinleşmeye başladı. Bu kez acısı çenesine doğru ilerledi. Dişinde başlayan sızının çeneye yayılması sonrası Bella Hadid; “Büyük ağrılar ve acılar çektiğini ve bunun kalbinin derinliklerinde dahi hissedebildiğini” paylaştı.

LYME HASTALIĞI İLE BİRLİKTE ZORLANIYOR!

Bella Hadid’in Lyme hastası olduğu da biliniyor. Bu zorlu süreci çekmek istediğini çünkü yaşadığı bu acıların bölgesel olarak hastalığını güçlendirdiğini düşünüyor. Hem fiziksel hem de ruhsal acı yaşadığı anda tetiklenen Lyme hastalığı ile birlikte son günlerde yaşadığı bu acı verici deneyim dişini çektirdiğinde sona erecek olduğu da biliniyor.

LYME HASTALIĞI NEDİR?

Lyme hastalığı enfekte haldeki bir kenenin insanı ısırması ile ortaya çıkıyor. Bu bakteri enfeksiyonuna sebep oluyor. Lyme hastası olan bir kişi daha çok deri döküntüsü ile kendini fark ettiriyor. Ardından büyük bir yorgunluk ile beraber titreme ve ateş kendini gösteriyor. Baş ağrısı ve vücutta dayanılmaz ağrılar, lenf düğümlerinde şişme gibi belirtiler görülebiliyor.